dinsdag, oktober 26, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Technologie & Wetenschap / Water, zon en een prachtige aluminium boot!
Water, zon en een prachtige aluminium boot!

Water, zon en een prachtige aluminium boot!

  • Nederland
  • Hoe lekker zou het zijn dat je op elk moment van de dag naar het water om de hoek kunt gaan, je boot in te stappen en heerlijk te varen over een meertje. Dit is allemaal mogelijk dankzij de aluminium boten en sloepen van Blackfish Marine!
  • Aluminiumboten-sloepen
  • http://aluminiumboten-sloepen.nl
  • info@aluminiumboten-sloepen.nl

Wij bouwen uitsluitend boten van hoge kwaliteit aluminium die niet roesten, niet brandbaar zijn en ontzettend snel zijn! Doordat de boten gemaakt zijn van aluminium zijn ze een stuk lichter dan boten van staal. Het voordeel wat dit met zich meebrengt is dat je boot hierdoor minder diepgang heeft, minder zwaar is maar een hele hoop meer kracht met zich meebrengt als je dezelfde motor in een stalen boot zou plaatsen. Hierdoor heb je een stuk meer plezier van je boot ten opzichte van staal. Een aluminium boot is ook een stuk goedkoper dan een stalen boot.

De boten van Blackfish marine worden gemaakt van Nederlandse kwaliteit, wat inhoudt dat je nooit teleurgesteld zult zijn over de boten die wij afleveren. Wij kunnen de boten leveren met een hele hoop extra’s zoals een rubberen stootrand, een bepaalde coating en verschillende andere extra opties. Wij bieden boten aan die bedoeld zijn voor zoetwater, maar ook zoutwater bestendige boten zijn bij ons geen enkel probleem! Via onze website kunt u informatie opvragen over de verschillende modellen die wij aanbieden. Ook kunt u hier een offerte aanvragen! Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor je eigen prachtige aluminium sloep!

Over aluminiumboten

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top