zaterdag, juni 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Waterschap Rivierenland gunt aanbesteding aan Split~Vision
Waterschap Rivierenland gunt aanbesteding aan Split~Vision

Waterschap Rivierenland gunt aanbesteding aan Split~Vision

  • Nederland
  • Waterschap Rivierenland (WSRL) beheert en onderhoudt een zeer groot arsenaal technische objecten in haar gebied, zoals de zuiveringsinstallaties, stuwen en gemalen. Het beheer van de technische informatie van deze technische objecten vraagt om een goede en structurele oplossing. Na een gedegen aanbesteding heeft Waterschap Rivierenland gekozen voor de oplossing van Split~Vision voor het beheer van de meer dan 1500 objecten met al haar documentatie.
  • SplitVision_logo_nw
  • Split~Vision
  • www.splitvision.nl
  • SplitVision@influx-pr.com
  • Eindhoven, 27 januari 2015 - Waterschap Rivierenland (WSRL) beheert en onderhoudt een zeer groot arsenaal technische objecten in haar gebied, zoals de zuiveringsinstallaties, stuwen en gemalen. Het beheer van de technische informatie van deze technische objecten vraagt om een goede en structurele oplossing. Na een gedegen aanbesteding heeft Waterschap Rivierenland gekozen voor de oplossing van Split~Vision voor het beheer van de meer dan 1500 objecten met al haar documentatie. Voor redactionele informatie: Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034
Al eerder, in de zomer van 2014 is Split~Vision bij Waterschap Rivierenland gestart met het ontwikkelen en implementeren van een integrale projectplanning; IPP met Microsoft ProjectServer.
Dit is momenteel in volle gang en heeft als doel inzicht te geven in risico’s, resources, capaciteiten en de inzet van mensen over alle projecten heen. Naast het IPP traject lopen er meerdere projecten bij het waterschap waaronder ROB2. Dit project staat voor registratie en ontsluiting van beheerobject gegevens.
Het waterschap beheert en onderhoudt de informatie van al haar technische objecten. Om deze processen te optimaliseren ging het waterschap op zoek naar een omgeving waarin documenten en metagegevens van de beheerobjecten integraal beheerd en ontsloten kunnen worden. Na een gedegen aanbestedingsproces heeft WSRL voor de oplossing van Split~Vision gekozen, met SinglePoint-for-All, als beste optie.
Combineren in één MetaModel 
Doordat Split~Vision en het waterschap al samenwerken aan de integrale projectplanning wordt het mogelijk om één Enterprise MetaModel over beide projecten heen te leggen. Hierdoor komen de informatie van projecten, met ProjectServer en objecten, met SharePoint in één integrale omgeving beschikbaar voor alle eindgebruikers, ook op mobiele toepassingen.
WSRL is door deze slimme integratie van beide projecten als eerste waterschap in Nederland op weg om deze BIG-data op een eenduidige manier van bedrijfscontext te voorzien. Naast een organisatiebrede Governance wordt ook een flinke reductie gerealiseerd van die data alsmede grip en sturing.
Metadata 
Een belangrijke factor in deze aanbesteding is het onderdeel metadata. Vanuit het oogpunt van applicatie- en functioneel beheer, realiseert WSRL het centraal beheer van de metadata op een eenvoudige en nauwkeurige wijze met SinglePoint-for-All. De metadata bijvoorbeeld worden geautomatiseerd toegekend bij de import en ‘registratie’ van documenten.
Waterschap Rivierenland neemt hiermee de volgende stap richting volledig digitaal werken. Door het werken met een integrale projectplanning en het beheer en de ontsluiting van technische documentatie wordt hierin een belangrijke stap gezet.
Nadere informatie over SinglePoint-for-All, integrale projectomgevingen en beheer technische objectinformatie is te vinden op www.splitvision.nl of aan te vragen via info@splitvision.nl.
Over Split~Vision 
Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis van de bedrijfsvoering en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid.
I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement en architectuurtool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd.
Governance Controller is specifiek ontwikkeld voor het configureren, documenteren, synchroniseren en beheer van de volledige SharePoint omgevingen en vindt steeds vaker zijn weg naar de groeiende populatie van SharePoint gebruikers, die duidelijke grenzen aan de onbeheersbare groei en het moeizame beheer van de projectsites willen stellen.
SinglePoint-For-All, de all-in-one SharePoint oplossing, is hier recent aan toegevoegd. Deze oplossing is de derde tool in het productportfolio van Split~Vision en biedt een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding van de SharePoint-omgeving.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top