vrijdag, februari 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Waterschap Rivierenland gunt Split~Vision integrale projectplanning
Waterschap Rivierenland gunt Split~Vision integrale projectplanning

Waterschap Rivierenland gunt Split~Vision integrale projectplanning

 • Nederland
 • Waterschap Rivierenland (WSRL) gunt Split~Vision het ontwikkelen en implementeren van een integrale projectplanning. Deze integrale projectplanning moet inzicht gaan geven in risico's, resources, capaciteiten en de inzet van mensen over alle projecten heen. Het Microsoft SharePoint-platform in combinatie met Project Server gaat de projectmanagers helpen om deze integrale problematiek over alle projecten heen te managen.
 • SplitVision_logo_nw
 • Split~Vision
 • www.splitvision.nl
 • SplitVision@influx-pr.com
 • Eindhoven, 5 augustus 2014 - Waterschap Rivierenland (WSRL) gunt Split~Vision het ontwikkelen en implementeren van een integrale projectplanning. Deze integrale projectplanning moet inzicht gaan geven in risico's, resources, capaciteiten en de inzet van mensen over alle projecten heen. Het Microsoft SharePoint-platform in combinatie met Project Server gaat de projectmanagers helpen om deze integrale problematiek over alle projecten heen te managen. Voor redactionele informatie: Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034
Voor WSRL was deze aanbesteding belangrijk, om een partner te vinden die:
 • Een adviserende en begeleidende rol, ter ondersteuning van de projectgroep integrale projectplanning;
 • Medewerkers van WSRL helpen bij het opstellen van het functioneel en technisch ontwerp;
 • De eerste opzet van de integrale planning in SharePoint vult met projecten uit de organisatie;
 • Het definitieve ontwerp implementeert in een proefopstelling en omzetten naar de productie-omgeving.
“Omdat Split~Vision haar beheertool Governance Controller voor Microsoft SharePoint inzet kan de omgeving functioneel en technisch zeer snel en eenvoudig ingericht worden. Hierdoor kunnen we binnen het gestelde budget meer aandacht geven aan de mensen en hen begeleiding naar een integrale projectmanagement methodiek”, zegt Bart van Geleuken van Split~Vision.
WSRL heeft, na een intensief selectietraject, gekozen voor Split~Vision als partij door haar gedegen plan van aanpak en projectmethodiek en effectieve aanpak. Split~Vision kent de sector waterschappen zeer goed en spreekt de taal van het waterschap. Waterschap Rivierenland waardeerde het plan van aanpak en de Projectinrichting van Split~Vision met het hoogste cijfer.
Nadere informatie is te vinden op www.splitvision.nl of aan te vragen viainfo@splitvision.nl.
Over Split~Vision
Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis van de bedrijfsvoering en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid.
I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement en architectuurtool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd.
Governance Controller is specifiek ontwikkeld voor het configureren, documenteren, synchroniseren en beheer van de volledige SharePoint omgevingen en vindt steeds vaker zijn weg naar de groeiende populatie van SharePoint gebruikers, die duidelijke grenzen aan de onbeheersbare groei en het moeizame beheer van de projectsites willen stellen.
SinglePoint-For-All, de all-in-one SharePoint oplossing, is hier recent aan toegevoegd. Deze oplossing is de derde tool in het productportfolio van Split~Vision en biedt een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding van de SharePoint-omgeving.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top