woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Waterschap Vallei en Veluwe kiest voor Doxis Informatiemanagers
Waterschap Vallei en Veluwe kiest voor Doxis Informatiemanagers

Waterschap Vallei en Veluwe kiest voor Doxis Informatiemanagers

  • Nederland
  • Doxis Informatiemanagers gaat de archieven opschonen en toegankelijk maken van de rechtsvoorgangers van Waterschap Vallei en Veluwe. Doel van deze bewerking is de overdracht van de archieven naar het Gelders Archief in Arnhem. Hier wordt het complete archief van Vallei en Veluwe en zijn rechtsvoorgangers ondergebracht.
  • Doxis_logo_01
  • Doxis
  • www.doxis.nl
  • Nicolette.teunissen@doxis.nl
  • Den Haag, 28 januari 2015,-- Doxis Informatiemanagers gaat de archieven opschonen en toegankelijk maken van de rechtsvoorgangers van Waterschap Vallei en Veluwe. Doel van deze bewerking is de overdracht van de archieven naar het Gelders Archief in Arnhem. Hier wordt het complete archief van Vallei en Veluwe en zijn rechtsvoorgangers ondergebracht.
“Doxis heeft veel ervaring op het gebied van archiefbewerking en ze hebben ook veel kennis over waterschapsarchieven. Een win-win situatie”, aldus algemeen directeur Gerard Dalhuisen van Vallei en Veluwe. Max Beekhuis, directeur Doxis vult aan: “We zijn er erg trots op dat we deze opdracht mogen uitvoeren.” De keuze voor Doxis is tot stand gekomen via een Europese aanbesteding. Het project start eind februari 2015 (kick off) en dient voor oktober 2017 te zijn afgerond.
Voor meer informatie:
Doxis Informatiemanagers
Nicolette Teunissen, senior accountmanager
T: 070-317 71 72
M: (0)6-26 146 664
E: Nicolette.teunissen@doxis.nl

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top