vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Webcompanies introduceert nieuwe webwinkel: Raamstickers Maken
Webcompanies introduceert nieuwe webwinkel: Raamstickers Maken

Webcompanies introduceert nieuwe webwinkel: Raamstickers Maken

  • Nederland
  • Webcompanies is de overkoepelende naam van verschillende webwinkels die onder meer woonaccessoires, plakfolie en raamfolie verkopen. Deze specialist in raamfolie en raamstickers presenteert haar nieuwe webwinkel: Raamstickers Maken.
  • Raamstickers-Maken-Smart-Editor-Sale.
  • Raamstickers Maken
  • http://raamstickers-maken.nl
  • marketing@webcompanies.nl

Naast kant-en-klare producten zoals raamstickers, plakletters, logo stickers en raamfolie is de webwinkel voornamelijk opgericht op consumenten die naar eigen wens raamstickers willen maken.

Consumenten kunnen zelf raamstickers ontwerpen via het ontwerp systeem, ook wel smart editor genaamd. Het proces van creatie tot realisatie bevat drie stappen. De eerste stap bevat het uitkiezen van het formaat. Vervolgens dient de soort folie uitgekozen te worden bij stap twee. Ook kan een keuze te worden gemaakt voor de uitvoering, waarbij gekozen kan worden uit printen en snijden en alleen printen of snijden. Bij de derde en laatste stap wordt een afbeelding geüpload, via de computer of een afbeeldingen platform. Vervolgens kan de afbeelding bewerkt worden, door het toevoegen van tekst en het uitsnijden van de afbeelding. De actuele prijs is continue in beeld en ook het inzien van een preview voor het afronden van de bestelling behoort tot de mogelijkheden.

De bewerkte stickers kunnen aan het ruit van een winkel geplakt worden om de uitverkoop aan te kondigen. Ook kan gedacht worden aan het vermelden van de openingstijden aan het raam. Een logo sticker kan gebruikt worden als aanvulling op de identiteit van het bedrijf. Met een logo sticker worden voorbijgangers op de hoogte gesteld van de aanwezigheid en herkenbaarheid van het bedrijf. Ook kunnen deuren van particulieren voorzien worden van een deursticker met het huisnummer afgebeeld.

Voor het gebruiken van de smart editor en het aanbrengen van de raamstickers zijn instructiemiddelen aanwezig op de website. Bij de kant-en-klare stickers kan gekozen worden uit een assortiment aan tegelstickers en stickers van bloemen die aan het raam bevestigd kunnen worden.

Bron: http://raamstickers-maken.nl/

Over Webcompanies

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top