vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Webdesign Rotterdam
Webdesign Rotterdam

Webdesign Rotterdam

 • Nederland
 • Bureau Kicker Rotterdam beschouwt webdesign meer als alleen het creëren van een mooi plaatje. Om een website succesvol te laten zijn is een goede structuur en routing essentieel. Wij zullen daarom altijd tijdens de eerste gesprekken diep ingaan op het doel wat u wilt bereiken. Zijn het meer bezoekers, meer leads of conversies. Samen met u en onze webspecialisten maken we een zogenaamd stroomschema. In een stroomschema worden schematisch de plaatjes, teksten en call-to-action buttons weergegeven. Met dit draadmodel heeft u ook direct inzicht in de complete structuur van uw website.
 • Bureaukicker
 • http://www.bureaukicker.nl/webdesign-rotterdam
 • balticode2011@yahoo.nl

Van stroomschema naar webdesign

De volgende fase in het traject is de designfase. Onze webdesigners zorgen ervoor dat uw bedrijf betrouwbaar overkomt en dat uw website of webshop ook op een tablet en mobiele telefoon uitermate bruikbaar is voor uw webbezoekers. Wij maken hiervoor gebruik van responsive design.

Onze webdesigners kijken extra kritisch naar de call-to-action componenten van uw website en zorgen dat deze opvallen. Essentiële informatie wordt geplaatst boven de zogenaamde ‘fold’. Dit wil zeggen dat de bezoeker deze informatie direct ziet, zonder te scrollen.

Website goed vindbaar in Google

Tijdens de voorbereidende fase en ontwerpfase wordt er al rekening gehouden met een goede vindbaarheid van uw website in Google en andere zoekmachines.

Als u na de lancering van uw website besluit om gebruik te maken van onze seo dienst of die van een derde zijn alle basisvoorwaarden aanwezig voor topposities in de zoekmachines. De juiste posities van call-to-action componenten zorgen ervoor dat uw bezoekers uiteindelijk ook converteren.

Webdesign op basis van Open Source cms systemen

Wij bouwen de websites op basis van de twee grootste Open Source cms systemen van dit moment, namelijk WordPress en Joomla.

Beide systemen zijn uitermate geschikt voor zoekmachineoptimalisatie. WordPress blinkt voornamelijk uit in gebruiksvriendelijkheid.

Het voordeel van het gebruik van Open Source systemen:

 • Geen licentiekosten
 • Website makkelijk te verhuizen naar een andere hostingprovider. U bent dus nooit aan één partij gebonden
 • Grote community van ontwikkelaars, waardoor er constant wordt gewerkt aan de veiligheid en werking van het cms
 • Veel plugins beschikbaar, waardoor er makkelijk extra functionaliteiten aan uw website kunnen worden toegevoegd

Kritisch op het juiste moment

Als Rotterdams webdesign bureau zeggen we waar het op staat. In de beginfase kunnen wij naast de techniek en webdesign van de website kritisch met u meedenken over uw businessplan en doel van de website. U krijgt van ons altijd een eerlijk Rotterdams antwoord, met als doel om uw website tot een succes te maken.

De voordelen van webdesign bij Bureau Kicker

 • 14 jaar ervaring
 • Ervaren webspecialisten
 • Bewezen trackrecord in webdesign
 • Rotterdamse instelling, ‘niet lullen maar poetsen’
 • Full-service. Van bouw tot promotie met als speerpunt Return on investment
 • Maximale flexibiliteit en zeer persoonlijk

Kennismaken?

Rotterdams webdesign, zoekmachineoptimalisatie, maximale conversie? Wij vertellen u graag de mogelijkheden.
Klik hier om een afspraak te maken op ons kantoor in het centrum van Rotterdam of bel 010 225 00 40.

Over vanessa

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top