zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Webshop ALLEeetkamerstoelen.nl maakt aanbod in meubelland overzichtelijker
Webshop ALLEeetkamerstoelen.nl maakt aanbod in meubelland overzichtelijker

Webshop ALLEeetkamerstoelen.nl maakt aanbod in meubelland overzichtelijker

  • Nederland
  • Op woensdag 11-12-13 om 14:15 opent ALLEeetkamerstoelen.nl zijn deuren, om ze daarna nooit meer te sluiten. Hun missie is om ALLE eetkamerstoelen van Nederland in deze webshop aan te kunnen bieden. Naast een zo compleet mogelijk aanbod van eetkamerstoelen, zijn zij ook DE expert voor iedereen die maar iets wil weten over eetkamerstoelen.
  • ALLE eetkamerstoelen
  • http://www.alleeetkamerstoelen.nl
  • Johan@alleeetkamerstoelen.nl

Grootste aanbod van eetkamerstoelen

Een van hun werkzaamheden is om continue op zoek te gaan naar kwalitatief goede leveranciers en ontwerpers van eetkamerstoelen. Zij starten met een gevarieerd aanbod, die in de loop van de tijd alleen maar groter en vollediger wordt. Met als doel om ALLE eetkamerstoelen van Nederland aan te bieden in één webshop. Bij hun zoektocht naar leveranciers hebben zij als voorwaarde, ‘De laagste prijs garantie’. Er is daarom gekozen voor alleen een webshop, zonder showroom. Dit zorgt er voor dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Hetgeen ten goede komt aan de verkoopprijs.

ALLEeetkameratoelen.nl is meer dan alleen een webshop

ALLEeetkamerstoelen.nl een platform voor iedereen die maar iets over eetkamerstoelen wil weten. Eveneens bieden zij allerlei diensten aan om de bezoekers in de webshop te ondersteunen en te inspireren, om een goede keuze te kunnen maken bij hun zoektocht naar hun perfecte eetkamerstoel. ALLE eetkamerstoelen worden bovendien gratis thuis bezorgd door heel Nederland.

Over ALLEeetkamerstoelen.nl

Vier vrienden met passie voor interieur en online marketing vroegen zich begin 2013 af waarom het zo omslachtig was om het aanbod van eetkamerstoelen goed in beeld te krijgen. Waarom was het zo moeizaam om op internet een geschikte eetkamerstoel te vinden? Wat misten zij nou?

Dat was een Funda voor eetkamerstoelen, maar daarbij dan ook nog de mogelijkheid je eetkamerstoel te kunnen kopen. Ze besloten om hun krachten te bundelen en ALLEeetkamerstoelen.nl op te gaan zetten. Hun kantoor bevindt zich in Reeuwijk, midden in het Groene hart, van waaruit ook de klantenservice werkzaam is. Ze zijn 24/7 open, 365 dagen per jaar en in schrikkeljaren nog een dagje langer.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top