donderdag, maart 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / WeCare Zeeland; nieuwe innovatieve intermediair in thuiszorg
WeCare Zeeland; nieuwe innovatieve intermediair in thuiszorg

WeCare Zeeland; nieuwe innovatieve intermediair in thuiszorg

Middelburg: Het zelfstandig ondernemerschap in de zorg neemt de laatste jaren een enorme vlucht. Dat blijkt niet alleen uit cijfers maar ook uit de actualiteit. Ook neemt het aantal zorgvragers die de zorg middels een persoons gebonden budget financieren toe. Eigen regie over zorgverlening wordt steeds belangrijker.

WeCare Zeeland; nieuwe innovatieve intermediair in thuiszorg

Het zelfstandig ondernemerschap in de zorg neemt de laatste jaren een enorme vlucht. Dat blijkt niet alleen uit cijfers maar ook uit de actualiteit.
Ook neemt het aantal zorgvragers die de zorg middels een persoons gebonden budget financieren toe. Eigen regie over zorgverlening wordt steeds belangrijker.

WeCare Zeeland speelt hier op in door intermediair te zijn tussen zorgvrager en zelfstandig zorgverlener. Vanaf 1 november bemiddelt WeCare op een innovatieve manier thuiszorg vanuit de filosofie dat de ondernemende zorgverlener de beste zorgverlener is, aldus projectleider Ralph Smeets.

WeCare biedt verzorging, verpleging en begeleiding. Het onderscheidende naast bemiddeling is dat de zelfstandig ondernemer uitgebreid gefaciliteerd wordt door WeCare. Zaken als administratie, assurantiën, scholing en marketing worden centraal geregeld.

Naast persoonlijke aandacht worden zorgvragers én zorgverleners optimaal ondersteund door een geavanceerde internet applicatie. Dit alles vanuit het oogpunt van kwaliteitsbevordering. Beheersing van het thuiszorgsysteem wordt teruggebracht tot een menselijke maat!

Wecare Zeeland is een dochteronderneming van Stichting Werkt voor Ouderen en gevestigd in Middelburg. Het werkgebied is heel Zeeland.
De combinatie van bemiddeling door WeCare van ZZP-ers in de zorg én de ondersteuning die zij aan deze groep biedt maakt dit uniek concept.

Voor meer informatie: www.wecare-zeeland.nl of neem contact op via 0118 – 634389

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top