donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wederom maffiosi gesignaleerd in Nederland
Wederom maffiosi gesignaleerd in Nederland

Wederom maffiosi gesignaleerd in Nederland

  • Nederland
  • Er zijn vijf nieuwe maffiafamilies actief in Nederland. Alle vijf hebben ze maar één doel voor ogen: het veroveren van de stad! Iedereen wordt geadviseerd om tijdens deze donkere dagen binnen te blijven.
  • Pressrelease_banner
  • Dennis van Rijswijk - S.M.S.
  • https://capo.info
  • dennis@capo.info
  • Bericht aan de redactie, niet voor publicatie: 1. Neem voor meer informatie contact op met Dennis van Rijswijk • Email: dennis@capo.info • Telefoon: 06-42564440 2. Bezoek ook de CAPO website: https://www.capo.info 3. Afbeeldingen en packshot: https://www.capo.info/stijlgids/ 4. Recensies-exemplaren: https://www.capo.info/persberichten/ 5. Voor het opzetten van prijsvragen en acties sta ik uiteraard ook open
  • CAPO_kaartspel_packshot

Gelukkig speelt de strijd zich af in huiskamers, cafés en op het werk. Er is namelijk een nieuw kaartspel verkrijgbaar met de pakkende titel ‘CAPO’.

Bij CAPO kruipt de speler in de huid van een maffiabaas, met als doel het veroveren van de stad. Het spel bevat elementen die doen denken aan Poker en Pesten, echter door de kleurrijke karakters krijgt het spel een aansprekender verhaal.

Het eerste zaadje voor het kaartspel werd geplant tijdens een wereldreis in 1996. Gedurende de reis werd door backpackers een spel gespeeld dat zeer verslavend was. Dat spel had echter één manco: het had geen eind!

“Ik heb het spel niet alleen verbeterd, maar ook voorzien van een verhaal én een eind. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat”, aldus bedenker Dennis van Rijswijk.

CAPO wordt geheel in eigen beheer uitgebracht en is te koop via de website www.capo.info en bij Intertoys in Nieuw-Vennep (het begin is er).

Over Dennis van Rijswijk (Schutterskwartier Marketing Services)

Dennis (44) heeft jarenlange ervaring als marketeer en werkte voor aansprekende entertainment- bedrijven als 20th Century Fox, MGM en Universal Pictures. Meest recent was hij hoofd marketing en communicatie bij het Cinekid-festival.

Hij woont samen met zijn vriendin Wendela en hun jongens Thijs en Mats in Heemskerk. In zijn vrije tijd bedenkt en ontwerpt Dennis graag (spel)concepten en als parttime ‘nerd’ kan hij zich verliezen in “computeren”.

Over marketing@capo.info

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top