woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Week Zorg en Welzijn
Week Zorg en Welzijn

Week Zorg en Welzijn

  • Nederland
  • Landelijke Week van Zorg en Welzijn ook in de regio Rijn-Gouwe van 10 tot en met 15 maart met zo'n 70 deelnemende locaties.
  • DWVZW_banner_187x132
  • Care2Care
  • www.care2care.nl
  • chris@care2care.nl
  • Persbericht Noot voor redactie: U bent van harte welkom tijdens de Week van Zorg en Welzijn. U kunt natuurlijk een kijkje nemen bij één van de locaties. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chris Boeijinga (directeur Care2Care) op telefoonnummer 0182 35 60 35 of via Chris@care2care.nl. Care2Care is een stichting, opgericht door en voor organisaties in de sector zorg en welzijn. Wij zetten ons in voor een gezonde arbeidsmarkt en ondersteunen organisaties in zorg en welzijn in dit gezamenlijke belang. Wij richten ons op beleidsmatige ondersteuning, arbeidsmarktonderzoek, imago, instroom en mobiliteit. Werkzoekenden bieden wij daarnaast een vacaturebank, waar alle actuele vacatures van de bij Care2Care aangesloten organisaties overzichtelijk op 1 plek te vinden zijn en waarop direct gereageerd kan worden.

Nationale Week van Zorg en Welzijn van 10 tot en met 15 maart 2014

Van 10 tot en met 15 maart is de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Vele zorg- en welzijnorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector wordt gedaan.

Het is dé mogelijkheid om te zien hoe het er in een opvangcentrum of verzorgingshuis precies aan toe gaat, welke geavanceerde technieken er in een ziekenhuis worden gebruikt en hoe leuk, uitdagend en vooral hoe belangrijk het werk in de zorg en welzijn is.

Voor jong en oud

De meest uiteenlopende zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land organiseren deze week tal van activiteiten voor jong en oud. Waarom? Nou, omdat ze trots zijn op het werk dat zij doen! Van het verzorgingshuis waar je oma wordt verzorgd, tot de kinderopvang bij jou om de hoek; tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn laten al deze organisaties zichzelf zien en horen én laten zij jou ervaren wat zorg en welzijn in Nederland betekent.

Zorg dat je er bij bent

De nationale Week van Zorg en Welzijn is het vervolg op de zeer succesvolle Open Dag van Zorg en Welzijn. Een sinds 2000 jaarlijks terugkerende open dag op de derde zaterdag van maart. In deze regio doen zo’n 70 locaties mee aan de Week met verschillende activiteiten. Ga voor een overzicht van deelnemers aan de week naar www.zorgnieuws.nl en volg ons op Twitter met @WeekZorgWelzijn via #WZW2014.

De Nationale Week van Zorg en Welzijn wordt in de regio ondersteund door Care2Care. Care2Care is het samenwerkingsverband van werkgevers in zorg en welzijn om o.a. het imago van de sector te stimuleren.

DWVZW_banner_728x90

Over ChrisBoeijinga

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top