dinsdag, augustus 16, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Welke jongerenreis past bij jou?
Welke jongerenreis past bij jou?

Welke jongerenreis past bij jou?

  • Nederland
  • Welke jongerenreis bij jou past hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Gelukkig biedt Europa zoveel diversiteit dat er voor iedereen wel iets bij zit.
  • Simi Reizen
  • http://www.simi-reizen.nl
  • info@simi-reizen.nl

Je wilt op reis, het liefst met een groep leeftijdsgenoten, maar weet nog niet precies waarheen. Welke locatie past bij jou? Wat trekt jou in een vakantiebestemming? Ben je vooral een strandganger? Of vooral een natuurganger. Hoe dan ook, ons continent biedt een hoop variatie op het gebied van actieve jongerenreizen. We helpen je graag een handje op weg.

Frankrijk: ontdek de Franse Alpen

Trekken bergen je? Ben je nog nooit naar de Franse Alpen geweest? Als je echt op zoek bent naar een paar stevige adrenaline-kicks dan is Frankrijk uitstekende optie voor een avontuurlijke jongerenvakantie. Frankrijk biedt de mogelijkheid om te raften, kanoën, rotsklimmen en nog veel meer sportieve activiteiten. Voor een sportieve vakantie dus de ideale locatie.

Spanje: volop 4×4 avontuur

Ben je op zoek naar een avontuurlijke rondreis? Dan komen we al snel uit in Spanje en Andorra. In een stoere 4×4 jeep rijd je over de weg langs verschillende trekpleisters. Overnachten doe je in uitstekende hotels naast de 4×4 tochten onderneem je ook sportieve activiteiten zoals raften en abseilen.

Kroatië: zon, zee en strand

Kroatië is een compleet en bijzonder land. Kroatië staat voor zon, zee en strand en wordt steeds populairder. En terecht! Het prachtige land kent naast een goed klimaat en een prachtige natuur ook vele mogelijkheden voor jongeren. Verblijf in een camping vlak aan het strand en verken het uitgaansleven.

Noorwegen en Zweden: groen, groen en groen.

Houd je van de natuur en een unieke ervaring? Een rondreis door Scandinavië is een unieke belevenis. Niet alleen is het mogelijk om in beide Scandinavische landen wild te kamperen, ook bestaat de kans om wilde dieren tegen te komen. Tijdens een 15-daagse sportieve rondreis wordt begonnen in Oslo en reis je via Zweden terug naar Noorwegen alle hoogtepunten van beide landen zullen worden ontdekt. Ongetwijfeld een onvergetelijke rondreis met leeftijdsgenoten.

Oostenrijk: bergsportreizen

Ben je liefhebber van bergen en de natuur? Dan klinkt het Oostenrijk als een prima optie. Nietwaar? Naast fantastische bergwandeltochten zul je ook gaan rotsklimmen, en zorgen we voor stevige abseils. Wees dus voorbereid om de uitdaging aan te gaan!

» Lijken je voordelen je inmiddels duidelijk? En wil je snel verder kijken naar een geschikte jongerenreis? Bekijk alle mogelijkheden en begin met het besparen van tijd en moeite.

Over Floris

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top