vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Welke kansen biedt een cobot?
Welke kansen biedt een cobot?

Welke kansen biedt een cobot?

  • Nederland
  • Persoonlijk klantcontact en gastvrijheid zijn waarden die Pilz hoog in het vaandel heeft staan. Om deze redenen organiseert de aanbieder van industriële automatiseringsoplossingen sinds jaar en dag evenementen in huis. Kennissesies op het gebied van machineveiligheid, normen en richtlijnen, netwerkevenementen en seminars met inspirerende en hoogstaande gastsprekers, passeren al enkele jaren de revue. In 2017 slaat Pilz een nieuwe weg in met de organisatie van webinars. De hoogstaande informatie en sprekers die u gewend bent van Pilz, maar dan in de vorm van een online seminar die u live vanaf uw beeldscherm kunt volgen. Op 26 januari 2017 staat de eerste uit een reeks van drie webinars op het programma. Deze keer staat het thema ‘cobots’ centraal.
  • Pilz Nederland
  • Pilz Nederland
  • e.boontje@pilz.nl

Persoonlijk klantcontact en gastvrijheid zijn waarden die Pilz hoog in het vaandel heeft staan. Om deze redenen organiseert de aanbieder van industriële automatiseringsoplossingen sinds jaar en dag evenementen in huis. Kennissesies op het gebied van machineveiligheid, normen en richtlijnen, netwerkevenementen en seminars met inspirerende en hoogstaande gastsprekers, passeren al enkele jaren de revue. In 2017 slaat Pilz een nieuwe weg in met de organisatie van webinars. De hoogstaande informatie en sprekers die u gewend bent van Pilz, maar dan in de vorm van een online seminar die u live vanaf uw beeldscherm kunt volgen. Op 26 januari 2017 staat de eerste uit een reeks van drie webinars op het programma. Deze keer staat het thema ‘cobots’ centraal.

Gratis online inspiratiesessie

Cobots – u heeft vast wel van de term gehoord. Het woord ‘cobot’ staat voor ‘collaborative robot’ oftewel een robot die is ontworpen om met de mens samen te werken. Maar wat is een cobot nu écht en waarin verschilt een cobot met een traditionele robot? Wat levert een cobot u op vanuit bedrijfskundig oogpunt en zal een cobot ooit de mens vervangen of overbodig maken?

Deze vraagstukken staan ter discussie tijdens het live webinar op donderdag 26 januari 2017 van 12.30 – 13.15 uur. Jan Tournois (directeur Pilz Nederland) en Martijn Drost (Manager consultancy Department) vertellen u alle ins & outs over cobots tijdens deze inspiratiesessie en nemen u mee in de ontwikkelingen en kansen die deze systemen bieden. Het webinar is gericht op management- en directieleden die willen weten wat een cobot hen kan bieden, maar ook eindgebruikers en iedereen die meer informatie wil over deze industriële robots, kunnen zich inschrijven. Registratie en deelname is gratis. U bespaart reistijd en – kosten omdat het webinar vanaf uw werkplek of thuis te volgen is. Het webinar is interactief en kunt u op elk gewenst later tijdstip terugkijken.

Wilt u het webinar volgen? Schrijf u dan nu in voor het webinar via www.onlineseminar.nl/pilz. In de bevestigingsmail die u na uw inschrijving ontvangt staat hoe u een inlognaam en wachtwoord kunt aanmaken. Hierna is uw registratie voltooid en kunt u het webinar volgen op 26 januari a.s. Tot dan!

Over pilznederland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top