donderdag, november 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wellis WellOne – Eénpersoons therapeutisch medicinaal spabad
Wellis WellOne – Eénpersoons therapeutisch medicinaal spabad

Wellis WellOne – Eénpersoons therapeutisch medicinaal spabad

  • Nederland
  • Wellis introduceert de WellOne, een éénpersoons massage spa uit de HighLine serie in drie uitvoeringen: WellOne Indoor, - Deluxe en de Premium, voor binnen en buiten. Afhankelijk van type en uitvoering kiest u voor de volgende mogelijkheden: * Shiatsu ontspannende drukpuntmassage (vario pods): werkt in op de belangrijkste meridianen, ook wel energiebanen van het lichaam genoemd * Microsilk® zuurstof therapie: hydrateert en reinigt tegelijkertijd, voor een verjongende uitstraling * life aid muziektherapie systeem: mediteren helpt om weer in contact te komen met je innerlijke zelf. Alle uitvoeringen beschikken over een desinfectiesysteem met een ozonator of UV-C Philips systeem met filters en fluisterstille watercirculatie reiniging voor behoud van de waterhygiëne. Tevens wordt er standaard een ontspannende behandeling op basis van wisselende kleuren multi-point chromatherapie (kleurentherapie) geleverd.
  • Spa Industriees Europe
  • http://www.spa-industries.eu
  • webshop@spa-industries.eu

wellis-wellone-compilatie

Therapeutische werking:

Therapeutisch gebruik van water door onderdompeling en onderwatermassage met stromend water biedt een helende werking. Deze massage zorgt voor (plaatselijke) ontspanning van spieren en andere weefsels en stimuleert daarnaast bloedcirculatie, lymfestroom en stofwisseling. Om een gevarieerde therapeutische en ontspannings- massage aan te bieden beschikt de WellOne kuur spa over een mechanische drukpuntmassage (shiatsu) (afhankelijk van het gekozen model). Het wellness systeem beschikt tot 48 jets te weten: 10 mini waterjets +32 micro waterjets + 6 stuks elektromagnetisch aangedreven jets (vario pods).

Huidziektes

Microsilk® zuurstof therapie hydrateert en reinigt tegelijkertijd. Zuurstof therapie zorgt ervoor dat een vermoeide en verouderde huid weer haar verjongde uitstraling terugkrijgt. Recente studies bevestigen dat zuurstof ingebracht kan worden in de natuurlijke ruimte tussen de huidcellen. Deze exclusieve techniek met zuurstofrijke microbelletjes geeft onmiddellijk na behandeling een zichtbaar resultaat: een stralende, steviger en elastische huid. Zuurstof therapie helpt goed bij een gevoelige en/of geïrriteerde huid. Ook bij huidziektes zoals psoriasis kan de therapie positief werken. Onzuiverheden en overtollige huidcellen worden verwijderd. De doorbloeding wordt gestimuleerd en gaan de vorming van nieuwe huidcellen aan.

Reumatische aandoeningen

Bekend is dat onderdompeling in warm water en zachte massage verlichting geeft bij reumatische pijn en gewrichtsaandoeningen, ook bij Bechterev, artrose. De ergonomische vormgeving van de WellOne kuurspa draagt bij dat spieren die de wervelkolom ondersteunen ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat. De behandeling werkt goed bij gewrichtsklachten, circulatiestoornissen, spanning en slapeloosheid en geeft verlichting bij reumatische pijnen.

Lichaam en geest in evenwicht

Lichaamsgerichte therapie in warm water heeft een heilzaam effect op lichaam en geest. Water als omvattend en dragend medium is bij uitstek geschikt om mensen (jong en oud) in contact te laten komen met hun gevoel. In de omhulling van het warme water ervaren we ons innerlijk (ge)voelen. Hieruit volgend is beheersing van levensenergie voor verschillende gebieden ontwikkeld en wordt toegepast voor geneeskundige en spirituele doeleinden. Water therapie heeft een zeer positieve werking op de gezondheid, zowel preventief als curatief. Hydrotherapie wordt positief ervaren voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau met als resultaat versterking van gezondheid en welbevinden. Bij voorkeur is bij het drijven in warm water de ruimte gevuld met muziek en klanken. Daarom kan gekozen worden voor een New Age muziek systeem. De wisselende wereld van licht, klank, kleur en warmte vormt een eenheid die tot diepe ontspanning leidt.

Enjoy Life!!

Over Spa Industries Europe

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top