donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Wenn du jung bist
Wenn du jung bist

Wenn du jung bist

  • Nederland
  • Naomi Gael zingt de sterren van de hemel in Oostenrijk...
  • Naomi-Gael---Wenn-du-jung-b
  • Ngc Productions
  • www.ngcproductions.nl
  • beusekom02@hotmail.com
Naomi Gael zingt de sterren van de hemel in Oostenrijk…

Het zal je maar overkomen. Je bent amper 16 jaar jong, zit nog op school en zingen is je ambitie. Je hebt al een paar singletjes uitgebracht en je merkt dat je steeds meer optredens krijgt. Dan kom je toevallig in contact met tekstschrijver John Collee, die al een halve eeuw half Nederland voorziet van teksten. Hij werkt weer samen met onder meer de Oostenrijkse componist en zanger van de bekende Musikgruppe Nachtflug en ineens is daar voor Naomi een speciaal voor haar geschreven lied, dat zij in een Oostenrijkse Tonstudio mag inzingen.

Onder het wakend oog van componist/zanger Manfred C. Eder van Nachtflug en platenbaas Andreas Prinz zingt Naomi binnen een paar uur haar nieuwe single in: WENN DU JUNG BIST. Muziek: Manfred C. Eder, tekst: Manfred C. Eder/John Collee, uitgave: Magma Music NL.

Zowel haar producer Manfred als platenbaas Andreas, voor vrienden Andy, staat versteld van Naomi’s zangcapaciteiten en de voortvarendheid waarmee zij haar ambitie ook in de studio gestalte geeft. Gut gemacht, is een vaak gehoorde aanmoediging vanachter het glas dat haar en haar producers van elkaar scheiden. Als alles op de band staat komen de tongen los. Nog voordat Wenn du jung bist op plaat uitkomt is al sprake van de opvolger. Haar producers zijn enthousiast en de plannen krijgen steeds meer vorm.

Tevredenheid heerst bij het gezelschap rond Naomi. Haar moeder, zelf een niet onverdienstelijke zangeres, beleeft de opnamen als in een droom. Haar dochter staat op het punt een extra dimensie aan haar zangloopbaan te geven. Een doorbraak, mogelijk in geheel Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De Nederlandse vertaling, ook van John Collee, ligt al klaar en zal in Nederland worden ingezongen. Een ongekende versnelling van haar loopbaan en dan al zo jong is vrij uniek in Nederland. Ja, Heintje was er al vroeg bij, ook in de Duits sprekende landen. Jantje Smit had al kind zijn fans al meer dan eens geboeid en nu overkomt dat Naomi Gael.

Dat zij uit een muzikaal nest komt, haar opa had een muziekwinkel, een tante van haar heeft al een groot aantal hits op haar naam staan en broer Cavin heeft promotie van artiesten en hun producten in zijn bloed, dus helemaal vreemd is Naomi’s ambitie niet te noemen.

Voorzien van een vertrouwd team medewerkers moet het Naomi lukken de top te bereiken. Aan haar moeder, Andy Prinz, Manfred C. Eder en John Collee zal het zeker niet liggen.

De eindmix van Wenn du jung bist is binnen enkele dagen gereed. Dan kan de promotie in binnen- en buitenland beginnen. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Haar fans – onder wie ook haar schoolgenootjes – kunnen het moment van de release nauwelijks afwachten.

Naomi Gael heeft de volgende singels uit uitgebracht o.a Gaat die verlegenheid voorbij  Jij bent het einde voor mij  Het is waar  Vlinders in mijn buik en vele meer
www.naomigael.nl
www.ngcproductions.nl
Naomi.gael@gmail.com
Naomi.gael@danielle4you.nl
Tel 0681404339

Over Ngc

Een Commentaar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top