zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wens bruidspaar in vervulling bij IKEA Amersfoort
Wens bruidspaar in vervulling bij IKEA Amersfoort

Wens bruidspaar in vervulling bij IKEA Amersfoort

  • Nederland
  • De mooiste dag van je leven beginnen met een ontbijt bij IKEA Amersfoort? Het was de originele kerstwens van Gerard van de Kamp (23) en Daisy Gerritsen (21) uit Bunschoten die vanochtend in vervulling ging.
  • 01-IKEA-trouwen-e-header-480
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/trouwen-amersfoort
  • 04-IKEA-trouwen-232

Het bruidspaar werd om 10.00 uur ontvangen door een erehaag van IKEA medewerkers. De 55 daggasten die van niets wisten, waren aangenaam verrast door het feestelijke ontbijt op deze bijzondere locatie.

Met een brede grijns op hun gezicht, loopt het bruidspaar naar de ingang van IKEA Amersfoort. De 55 daggasten voor hun huwelijk hadden een bijzonder ontbijt verwacht, maar wisten niet dat dit bij IKEA zou plaatsvinden. De bruid vertelt: “Gerard en ik hadden deze wens afgelopen december in de kerstwensboom van IKEA Amersfoort opgehangen. Het leek ons heel leuk om hier de huwelijksdag te beginnen met het populaire 1 euro ontbijt. We vinden het heel speciaal en waren enorm verrast dat IKEA onze wens daadwerkelijk in vervulling heeft laten gaan.”

Het realiseren van de wens van Daisy en Gerard is de eerste in een serie van twee wensen die dit jaar door het woonwarenhuis worden vervuld. In december 2014 stond de kerstwensboom bij IKEA Amersfoort en maakten maar liefst 1200 klanten hun wens kenbaar aan het woonwarenhuis.

“De actie was een enorm succes. Ons doel is om Nederland zoveel mogelijk inspiratie te bieden voor het inrichten van hun huis. Met onze kerstwensboom gaan we nog een stap verder. We vinden het belangrijk om als IKEA ook iets terug te geven aan onze klanten en hen op een bijzondere en sympathieke manier te verrassen en te inspireren. Aan de reacties van het bruidspaar en hun gasten te zien, is dat heel goed gelukt. Wij kijken nu al uit naar het vervullen van de volgende wens!”, aldus Nico de Jong, storemanager van IKEA Amersfoort.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top