dinsdag, augustus 16, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / WePayPeople vijfde van Deloitte Technology Fast50
WePayPeople vijfde van Deloitte Technology Fast50

WePayPeople vijfde van Deloitte Technology Fast50

  • Nederland
  • WePayPeople is als vijfde geëindigd op de Deloitte Technology Fast50 Award 2014. De hoge notering van het Amsterdamse bedrijf werd behaald met een omzetgroei van 3.418% over de afgelopen vijf jaar (2009-2013). WePayPeople werd vorig jaar ook vijfde in de Fast50. Toen nog onder de naam Payroll Works. Twee weken geleden maakte het bedrijf bekend verder te gaan met een nieuwe naam: WePayPeople. Een naam die de lading van de werkzaamheden beter dekt: alles regelen rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers.
  • WePayPeople
  • WePayPeople
  • http://www.wepaypeople.nl
  • info.payrollworks@gmail.com
  • Voor meer informatie kunt in contact opnemen met Julius Kousbroek, telefoon 06 – 55 71 01 80. www.wepaypeople.nl Amsterdam, 3 november 2014 –

Het hart van WePayPeople wordt gevormd door de in eigen huis ontwikkelde portal in combinatie met de ERP van Afas. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople. “Het verwerken van alle gewerkte uren, digitaal publiceren van loonstroken, de betalingen van alle netto salarissen en het afdragen van de verschuldigde premies, gebeurt met deze eigen ‘verloningsmachine’. Het geeft ons de mogelijkheid om heel goed aan te sluiten bij de klantbehoefte en mee te groeien met de groei van de flexmarkt. Dagelijks werken een aantal programmeurs op kantoor aan de verbetering en doorontwikkeling van de portal.” WePayPeople regelt alles rondom de verloning voor Nederlandse opdrachtgevers met payrolling, salarisadministratie en uitbesteding backoffice. Voor internationale opdrachtgevers biedt het bedrijf payroll en contracting services.

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009 – 2013). De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

Over wepaypeople

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top