dinsdag, december 1, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wereld Express – Indisch Herinneringscentrum
Wereld Express – Indisch Herinneringscentrum

Wereld Express – Indisch Herinneringscentrum

  • Nederland
  • Het Indisch Herinneringscentrum informeert u graag over de Wereld Express. De Wereld Express is een nieuwe mobiele doe-tentoonstelling over identiteit en anders-zijn anno nu, tegen de achtergrond van de Indische geschiedenis. De interactieve tentoonstelling is gemaakt voor kinderen van 10 tot 14 jaar, maar is ook voor volwassenen heel interessant.
  • Indisch Herinneringscentrum
  • http://www.indischherinneringscentrum.nl
  • info@indischherinneringscentrum.nl
  • Folder Wereld Express

Tijdens onze zoektocht naar mooie interessante sites om de Wereld Express wat meer onder de aandacht te brengen, kwam ik op uw site terecht. Het lijkt ons ontzettend interessant om op uw site informatie over de Wereld Express te plaatsen. Wij zijn van mening dat dit namelijk voor uw lezers een heel boeiend project kan zijn. Uiteraard zou het helemaal mooi meegenomen zijn als u de Wereld Express tevens via uw andere kanalen onder de aandacht kunt brengen, bijvoorbeeld via Facebook, Twitter, nieuwsbrief.

De Wereld Express is een omgebouwde trailer (voorheen ging deze door het leven als de Vrede Express) en is ontwikkeld in samenwerking met de Stichting Vredeseducatie. De komende drie jaar is de Wereld Express te huur. Het Indisch Herinneringscentrum wil de Express het liefst aan zoveel mogelijk organisaties verhuren, zodat jongeren en volwassenen in het hele land de Express kunnen bezoeken.

Tevens organiseren wij op 18 september een Open Dag voor huurders op landgoed Bronbeek (Velperweg 147, Arnhem). Geïnteresseerden kunnen op deze dag tussen 14:00 en 16:00 uur zelf ervaren wat de Wereld Express is. Ze kunnen zich hiervoor aanmelden via dit mailadres. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om op andere dagen te komen kijken. Bel of mail mij gerust om een afspraak te maken.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top