dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Wereld Express: Voor jong en oud: een doe-tentoonstelling over anders-zijn en jezelf zijn anno nu tegen de achtergrond van de Indische geschiedenis.
Wereld Express: Voor jong en oud: een doe-tentoonstelling over anders-zijn en jezelf zijn anno nu tegen de achtergrond van de Indische geschiedenis.

Wereld Express: Voor jong en oud: een doe-tentoonstelling over anders-zijn en jezelf zijn anno nu tegen de achtergrond van de Indische geschiedenis.

  • Nederland
  • De Wereld Express is een kleurrijke, 12-meter lange trailer, die tussen mei 2014 en mei 2017 door Nederland zal reizen. Op weg naar jongeren die een spannende tentoonstelling willen bezoeken in hun eigen wijk of dorp. De Wereld Express is gemaakt voor kinderen van 10 tot 14 jaar, maar is ook voor volwassenen boeiend.
  • bezoek_de_wereld_express
  • Indisch Herinneringscentrum
  • http://www.indischherinneringscentrum.nl
  • info@indischherinneringscentrum.nl
  • Folder Wereld Express

In de Wereld Express leren de bezoekers op een interactieve manier wat vooroordelen zijn. Ze krijgen besef van anders-zijn. Ze leren hoe je vrede kunt maken. Ze ontdekken wat herinneren en herdenken inhoudt. Ze doen dit tegen de achtergrond van de geschiedenis van Nederlands-Indië.

De Wereld Express is een doe-tentoonstelling: activerend, eigentijds en uitnodigend. Bezoekers worden uitgedaagd om te zoeken, te ontdekken, te doen, na te denken, te discussiëren en te reflecteren.

De Wereld Express ook in uw dorp of wijk? Scholen, musea, bibliotheken en andere geïnteresseerde instellingen kunnen de Express huren.

De Wereld Express is ontwikkeld i.s.m. de Stichting Vredeseducatie en geproduceerd door Hayo van Gemerden en reclamebureau Reprovinci.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top