maandag, augustus 3, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wereldwijd onderzoek naar beleving procesmanagement!
Wereldwijd onderzoek naar beleving procesmanagement!

Wereldwijd onderzoek naar beleving procesmanagement!

  • Internationale
  • Sensus-methode voert een onderzoek naar de beleving van procesmanagement in organisaties wereldwijd. Beleving is een grote drijfveer achter het succes van procesmanagement voor organisaties. Wereldwijd worden 35.000 mensen uitgenodigd deel te nemen aan dit onderzoek.
  • Afbeelding onderzoek
  • Sensus-methode
  • http://www.sensus-methode.nl
  • e.samsom@sensus-methode.nl

Sensus-methode is, als procesmanagementexpert, constant op zoek naar kennis op het gebied van procesmanagement om haar dienstverlening te professionaliseren en klanten beter te kunnen ondersteunen. Met de resultaten van het onderzoek wil Sensus-methode een beeld schetsen van hoe organisaties wereldwijd procesmanagement beleven en de internationale verschillen in kaart brengen. Beleving van procesmanagement hangt onder andere af van hoe medewerkers worden betrokken bij procesmanagement in de organisatie, of er meetbare doelen worden gesteld en in welke mate het management stuurt op processen.

Dit wordt gemeten aan de hand van een vragenlijst van 30 vragen, die in maximaal 15 minuten ingevuld kan worden. De vragenlijst is beschikbaar in zowel Nederlands als Engels.

Deelnemers van het onderzoek ontvangen als dank een rapport met de belangrijkste conclusies van het onderzoek, zodat zij kunnen leren van andere organisaties . Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan het onderzoek via: www.surveymonkey.com/s/procesmanagement.

Over Sensus

Sensus-methode BV is gespecialiseerd in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunt Sensus-methode organisaties bij het inzichtelijk maken en doorlichten van de organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van diverse aanpakken en methodieken om de processen efficiënter, sneller en beter in te richten.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top