zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Werk & Carrière / Werk optimaal met kwalitatief kantoormeubilair | Succesvolle carrière
Werk optimaal met kwalitatief kantoormeubilair | Succesvolle carrière

Werk optimaal met kwalitatief kantoormeubilair | Succesvolle carrière

  • Nederland
  • Uit onderzoek blijkt keer op keer dat zittende beroepen veel gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. Dit kun je voorkomen met een goede zithouding en ergonomisch meubilair.
  • officechair
  • Hal18
  • https://www.hal18.nl/kantoor-bureau/
  • info@hal18.nl

Bij Hal18 heb je een ruime keuze uit bureaus, bureaustoelen en andere meubelen om je kantoor te optimaliseren. Naast nieuw materiaal vind je er ook tweedehands meubilair van A-merken zoals Ahrend en Gispen. Hierdoor kun je bij Hal18 voor een scherpe prijs een hoogwaardig bureau en een comfortabele stoel aanschaffen. Bovendien is recycling goed voor het milieu. Zo sla je twee vliegen in één klap! De tweedehands meubelen worden allemaal nagekeken door de experts in de sociale werkplaats van Hal18. Neem bijvoorbeeld een kantoor bureau; ieder meubelstuk wordt grondig gecontroleerd en gerepareerd indien nodig. Bureaubladen worden gerecycled, poten overgespoten en stoelen opnieuw gestoffeerd. Zo weet je zeker dat je refurbished meubilair van uitstekende kwaliteit in huis haalt. Het complete aanbod stoelen en bureaus bekijk en bestel je eenvoudig online. Zo haal je moeiteloos de juiste stoel in huis voor een goede en gezonde werkhouding!

Ergonomische werkhouding

Je kunt eenvoudig zelf controleren of je een goede werkhouding hebt. Het is belangrijk dat je voeten plat op de grond kunnen staan, zonder dat je knieën boven je heupen uitkomen. Je armen maken een rechte hoek en het beeldscherm zit binnen een hoek van 40 tot 45 graden van je ogen. Op deze manier belast je je armen en nek het minst en voorkom je pijnklachten in je nek en rug. Om de juiste zithouding te krijgen, kun je bij Hal18 gemakkelijk de ideale bureaustoelen vinden. Je vindt er stoelen met en zonder armleuningen, varianten met hoofdsteun, luxe directiestoelen en versies voor 24-uurs werk. Een ander belangrijk onderdeel van effectief werken is een kantoor bureau. Twijfel je welke stoel het beste is voor jou? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Hal18. Ze hebben jarenlange ervaring en veel kennis met het inrichten van kantoren. Ze geven je dan ook graag advies om een gezonde werkplek te creëren!

Over HenkBijl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top