zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / Westerlingen ontvoerd in Jemen
Westerlingen ontvoerd in Jemen

Westerlingen ontvoerd in Jemen

  • Anderen
  • De afgelopen 15 jaar zijn honderden mensen het slachtoffer geworden van een ontvoering, de daders zijn vaak lokale stammen die deze slachtoffers gebruiken als pressiemiddel tegen de zittende regering. Ook het ontvoeren met als doel het verkrijgen van losgeld komt vaak voor.
  • Pro-Intell security solutions
  • www.pro-intell.nl
  • info@pro-intell.nl
  • Februari 2014,

Nog maar kort geleden kwam het nieuws naar buiten dat het Nederlandse tweetal Judith en Boudewijn zijn vrijgelaten na een maanden durende gijzeling in Jemen.

Afgelopen week werd het lichaam gevonden van de ontvoerde Iraanse Diplomaat welke sinds juli 2013 werd vermist, 3 dagen geleden werd een Duitse man ontvoerd en gisteren werd er een Britse medewerker van een olie maatschappij ontvoerd in Sanaa.

De situatie in Jemen lijkt te verslechteren, zondag op maandag nacht waren er ook een drietal explosies in Sanaa, waarbij twee explosies nabij de ambassade van Frankrijk.

De afgelopen 15 jaar zijn honderden mensen het slachtoffer geworden van een ontvoering, de daders zijn vaak lokale stammen die deze slachtoffers gebruiken als pressiemiddel tegen de zittende regering. Ook het ontvoeren met als doel het verkrijgen van losgeld komt vaak voor.

Pro-Intell security solutions adviseerd reizigers welke naar Jemen gaan om van te voren een goed plan te maken, raadpleeg bronnen als reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, meld je bij de Nederlandse ambassade en zorg voor een goede verzekering, laat ook je reisplan achter bij familie. Ook geven wij trainingen om risico’s te beperken, danwel te vermijden. Deze trainingen zijn bedoeld voor reizigers, expats, medewerkers van hulp organisaties of medewerkers van bedrijven welke gestationeerd worden in de zogenaamde risicolanden.

Over Pro-Intell security solutions

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top