woensdag, januari 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wifi aan boord van de Stedemaeght
Wifi aan boord van de Stedemaeght

Wifi aan boord van de Stedemaeght

  • Nederland
  • De Stedemaeght heeft sinds dit seizoen wifi aan boord! Skype met achtergebleven collega’s tijdens een zakelijke vergadering of zet uw trouwfoto’s direct online. Na de verbouwing van de prachtige Stedemaeght is het implementeren van wifi ook zeker een goede keuze geweest van de eigenaar.
  • NAUPAR
  • http://www.naupar.nl/actueel/wifi-aan-boord-van-de-stedemaeght
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Lelystad, 13 mei 2015 –Lelystad, 13 mei 2015 – De Stedemaeght heeft sinds dit seizoen wifi aan boord! Skype met achtergebleven collega’s tijdens een zakelijke vergadering of zet uw trouwfoto’s direct online. Na de verbouwing van de prachtige Stedemaeght is het implementeren van wifi ook zeker een goede keuze geweest van de eigenaar.

De Stedemaeght

Afgelopen winter is de imposante Stedemaeght verbouwd. Met name de verplaatsing van de bar en het aanbrengen van een nieuwe, professionele geluidsinstallatie zorgen voor een zicht- en hoorbaar verschil. Op de Stedemaeght bent u verzekerd van een unieke en onvergetelijke vaartocht. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of om een bruiloft: aan boord van de Stedemaeght wordt iedere gelegenheid een succes.

Wi-Fi

De wifi-technologie maakt het mogelijk om op een korte afstand draadloos gegevens te versturen. Die korte afstand maakt deze techniek juist zo geschikt voor de Stedemaeght; er is geen internetkabel meer nodig en er kan waar dan ook aan boord van het schip worden gebruikgemaakt van internet.

De voordelen

Tijdens zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen brengt de beschikbaarheid van wifi een groot voordeel. Zo kan er heel gemakkelijk iets worden opgezocht op internet of worden geskyped met achtergebleven collega’s op kantoor. De adembenemende Stedemaeght is tevens een populair trouwschip. Door het implementeren van wifi aan boord van het schip kunnen de trouwfoto’s van het kersverse koppel en de gasten direct online worden geplaatst. Kortom, het verkrijgen van wifi aan boord van de Stedemaeght biedt ieder gezelschap een immens voordeel.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top