donderdag, juli 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Win een midweek wandelen in Italië met Zomertoer SW4D
Win een midweek wandelen in Italië met Zomertoer SW4D

Win een midweek wandelen in Italië met Zomertoer SW4D

  • Nederland
  • Voor het derde achtereenvolgende jaar trekt de karavaan van de Sallandse Wandelvierdaagse langs diverse dorpsfeesten en evenementen in de regio. Deze Zomertoer gaat op zaterdag 20 juli van start tijdens de Uitmarkt van het Broeklander Feest en eindigt ruim twee maanden later op vrijdag 27 september tijdens de vlooienmarkt van de Ponyweek in Heeten.
  • 205251_443417022365804_1100304187_n (1)
  • Sallandse Wandelvierdaagse
  • www.sw4d.nl
  • marketing@sw4d.nl

Voor het derde achtereenvolgende jaar trekt de karavaan van de Sallandse Wandelvierdaagse langs diverse dorpsfeesten en evenementen in de regio. Deze Zomertoer gaat op zaterdag 20 juli van start tijdens de Uitmarkt van het Broeklander Feest en eindigt ruim twee maanden later op vrijdag 27 september tijdens de vlooienmarkt van de Ponyweek in Heeten.

De bedoeling is natuurlijk om promotie te maken voor het evenement en het aantal inschrijvingen te verhogen. Wie zich tijdens één van deze gelegenheden inschrijft, maakt per feest c.q. evenement kans op een leuke prijs, zoals een smeedijzeren haardset van de firma Bruggeman tijdens het Broeklander Feest. Of het allemaal nog niet genoeg is, komen alle inschrijvers tijdens de Zomertoer ook in aanmerking voor de superhoofdprijs: een midweek wandelen voor twee personen in Italië. Het arrangement bestaat uit vier overnachtingen inclusief ontbijt, twee lunches en één massage en wordt aangeboden door Villa Salita van de familie Kleinherenbrink die voorheen woonachtig waren in Heeten.

De SW4D Zomertoer is te gast in de volgende plaatsen:
Broekland (20 juli – Broeklander Feest),
Lemelerveld (7 augustus – Sukerbietenfeest),
Luttenberg (11 augustus – Luttenbergs Feest),
Heino (24 augustus – Pompdagen),
Holten (28 augustus – Zomerbraderie),
Raalte (30 augustus – Stöppelhaene),
Heeten (8 september – Salland Natuur Fair en 27 september Ponyweek), Deventer (7 september – Streekmarkt),
Wijhe (7 september – Wiejese Diekdaegen)
Olst (21 september – Olster Jaarmarkt).

Over SW4D

De Sallandse Wandelvierdaagse wordt van 22 tot en met 25 oktober 2013 georganiseerd. De Sallandse Wandelvierdaagse vertrekt elke dag vanuit Raalte en leidt de route steeds een andere richting uit. Via open en coulisselandschappen, over landgoederen en door uiterwaarden, door bossen en gezellige woonkernen zie je Salland in herfsttooi samen met sportieve en vrolijke medewandelaars. De afstanden zijn 20, 30 en 40 km. Voor de kids is er een speciale route van 8 km. Dagdeelname is ook mogelijk.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top