woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Winkelcentrum Paddepoel en AM RED werken samen aan uitbreiding
Winkelcentrum Paddepoel en AM RED werken samen aan uitbreiding

Winkelcentrum Paddepoel en AM RED werken samen aan uitbreiding

  • Nederland
  • AM Real Estate Development bv Het grootste overdekte winkelcentrum in Noord-Nederland, Paddepoel in Groningen met ruim 20.000 m2 en ruim tachtig winkels, wil haar centrum verder versterken en uitbreiden, met name door toevoeging van een extra supermarkt en nieuwe winkelformules.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/winkelcentrum-paddepoel-en-am-red-werken-samen-aan-uitbreiding

Na een intensieve voorbereidingsfase heeft de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren besloten om samen met AM Real Estate Development gedetailleerd te onderzoeken hoe het beste concreet gestalte kan worden gegeven aan die ambitieuze plannen. Daartoe is met de ontwikkelaar AM RED een overeenkomst gesloten mét de ambitie om in 2015 de daadwerkelijke bouw en realisatie ter hand te nemen.

Met de keuze voor AM RED, een dochteronderneming van BAM, wordt verder inhoud gegeven aan de in 2011 gestarte versterking, modernisering en uitbreiding van het winkelcentrum, in nauwe en goede samenwerking met de gemeente Groningen.

In 2011 is het gehele interieur van het winkelcentrum gemoderniseerd en in maart 2014 worden de winkels en entrees aan de Zonnelaan voorzien van nieuwe gevels en wordt reeds ruim 400 m² winkelruimte toegevoegd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top