dinsdag, maart 19, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Winnaar van de VenJ Innovatiepitch 2015
Winnaar van de VenJ Innovatiepitch 2015

Winnaar van de VenJ Innovatiepitch 2015

  • Nederland
  • De winnaar van de innovatiewedstrijd onder medewerkers van Veiligheid en Justitie is tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt: Nadim.nl, de vertaalapp voor asielzoekers en vluchtelingen.
  • www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl

Voor de innovatiewedstrijd van VenJ stuurden maar liefst 80 VenJ’ers een idee in. Een jury selecteerde tijdens een bijeenkomst op 12 november drie finalisten: een nieuwe aanpak om aangiftes bij de Nationale Politie te verwerken, een ‘marktplaats’ voor gezochte kennis, expertise en talenten binnen VenJ, en dus de winnende vertaalapp.

App
De app, ingezonden door medewerkers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst, is actueel en praktisch. Het gaat om een voorstel voor een app, waarbij vluchtelingen informatie in meerdere talen aangeboden krijgen op hun telefoon, via tekstblokken en pictogrammen. Uitgangspunt van het voorstel is om samen te werken met andere organisaties.

De prijs
De prijs bestaat uit het uitvoeren van het voorstel. Vanwege de hoge kwaliteit van de voorstellen is besloten om niet alleen het winnende voorstel, maar ook de beide andere genomineerde ideeën, te realiseren.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top