dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Winwinplus.nl, een nieuw en baanbrekend marketing concept voor het bedrijfsleven ten bate van Goede Doelen
Winwinplus.nl, een nieuw en baanbrekend marketing concept voor het bedrijfsleven ten bate van Goede Doelen

Winwinplus.nl, een nieuw en baanbrekend marketing concept voor het bedrijfsleven ten bate van Goede Doelen

  • Nederland
  • Winwinplus.nl is een nieuw online marketing concept dat in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen wordt ingezet als tool voor fondsen- en donateur werving ten bate van Goede Doelen.
  • WINWINPLUSLOGO
  • winwinplus.nl
  • www.winwinplus.nl
  • info@winwinplus.nl
  • Noot voor de redactie, niet voor publicatie Voor meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met Martin Wiersma via e-mail: info@winwinplus.nl of via telefoonnummer: 0888 800 960.

Winwinplus.nl, een nieuw en baanbrekend marketingconcept voor het bedrijfsleven, ten bate van Goede Doelen

Winwinplus.nl gaat in oktober dit jaar van start en is een compleet nieuwe marketingtool voor merkproducten. Dankzij de marketingformule, die gebaseerd is op het succesvolle principe van online veilen, is het voor bedrijven mogelijk hun marketingbudget zeer efficiënt in te zetten, hun merkproducten te promoten en tegelijkertijd, in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, Goede Doelen te steunen. Het marketingbudget wordt ingezet in de vorm van producten en komt, door het veilingprincipe, direct bij de consument terecht.

Dankzij de performance based marketingformule van winwinplus.nl, weten adverteerders direct wie hun nieuwe en toekomstige klanten zijn, waar ze zich bevinden en waar hun interesses liggen. Dit maakt van winwinplus.nl een interessante marketingtool die bedrijven een besparing op het jaarlijkse marketingbudget kan opleveren en zorgt voor direct meetbare resultaten. Winwinplus.nl geeft bestaande campagnes in de traditionele media, rtv en print, een extra dimensie waardoor deze, op het moment van plaatsen of uitzenden, direct omzet, salesleads en belangrijke marketinginformatie opleveren. Winwinplus garandeert een ROI van minimaal 75% op het geïnvesteerde budget. Een deel van de opbrengsten komt direct ten goede aan Goede Doelen.

Winnen voor iedereen

Het principe van winwinplus.nl is dat iedereen wint; de consument, de adverteerder en Goede Doelen.
De consument kan bij winwinplus terecht om te bieden op interessante merkproducten. De adverteerder ontvangt per product altijd 7 dagen exposure, direct omzet, salesleads en waardevolle marketinginformatie. De winnaars van de merkproducten kunnen zelf kiezen naar welk Goed Doel er een bijdrage gaat. Maar ook niet-winnaars winnen bij winwinplus.nl en krijgen, na afloop van de veiling, een interessant aanbod voor het product waar zij op geboden hebben, of een korting bon. Staat een product niet op de website, dan kan de consument ook een productwens indienen.

De gewonnen producten worden uitgeleverd via het fysieke dealernetwerk van de adverteerder. Winnaars kunnen zelf bepalen via welke dealer.

Altijd steun voor Goede Doelen

Een deel van de veilingopbrengst gaat naar Goede Doelen. Hiervan gaat standaard 2,5 % naar KWF Kankerbestrijding en 10% naar een Goed Doel naar keuze van de winnende consument. 80% van de veilingopbrengst vloeit terug naar de adverteerder. Winwinplus.nl kan ook ad hoc worden ingezet voor één bepaald doel. In dat geval ontvangt het Goede Doel minimaal 15% van de veilingopbrengsten.

Consumenten kunnen ook hun eigen (sport) vereniging als Goed Doel voordragen en zodoende financieel ondersteunen.

KWF Kankerbestrijding en Spieren voor Spieren zijn de eerste Goede Doelen waar winwinplus.nl een actie voor opzet.

Winwinplus.nl is inzetbaar voor merkproducten, winkelketens, webshops, diensten en als loyalty programma voor grote consumentenorganisaties.

winwinplus.nl is een initiatief van winwinplus B.V, TDA B.V. (www.tda.nl) en Indrukmakers (www.indrukmakers.nl)

Voor meer informatie over de mogelijkheden van winwinplus.nl kijkt u op www.winwinplus.nl.

Over winwinplus

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top