woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Withlocals: Nieuwe App verbindt reiziger direct met lokale reisgids
Withlocals: Nieuwe App verbindt reiziger direct met lokale reisgids

Withlocals: Nieuwe App verbindt reiziger direct met lokale reisgids

  • Internationale
  • In eerste uren na lancering al duizenden Withlocals App downloads Withlocals lanceert de eerste reis-app die reizigers direct met 'trusted local hosts' in Zuidoost Azië in contact brengt. De app geeft reizigers de mogelijkheid om te chatten met locals, vóór of tijdens hun reis. Niet alleen om de beste reistips te krijgen, maar ook om samen met de local vooraf al een unieke reiservaring te kunnen beleven.
  • 23bb4e15-4323-4ec7-8f2a-59f512cf0061
  • Withlocals
  • www.withlocals.com
  • pers@withlocals.com
  • 19d7cb97-bf26-4842-a434-1be5d09f6656

De ‘Ultimate Local Travel Guide App’ van Withlocals, die gratis beschikbaar is in de App store en Play store, slaat een brug tussen de reiziger en de lokale bevolking. Met de app boek je in een paar klikken een experience, waarmee je je vakantie een authentieke boost geeft. De app biedt naast een chat-functionaliteit, ook locatie gebaseerde authentieke suggesties en reviews van andere reizigers.

Withlocals laat reizigers kennismaken met de lokale bevolking en bezienswaardigheden die in geen enkele reisgids te vinden zijn. Reizigers kunnen eindelijk wegblijven van alle standaard toeristische plekken en echt het ‘leven als een local’ ervaren. Bijvoorbeeld een diner bij de Vietnamese familie Tran thuis, waar je zult merken dat naast heerlijk eten, ook dans en muziek een belangrijke rol speelt. Of denk aan een dag als theeplukker in Sri Lanka. Zoek je iets extreems, denk dan aan een training traditioneel modderworstelen in Bali van een martial art specialist. Dit soort lokale ervaringen zijn eenvoudig en veilig te boeken op Withlocals.com.

„Sinds onze lancering 12 maanden geleden, zijn de positieve reacties van zowel reizigers als hosts overweldigend”, zegt co-founder Marijn Maas. “De ontwikkeling van de Withlocals app kwam als een natuurlijke tweede stap. De app verandert de manier van reizen: je hebt geen reisboekje meer nodig, maar krijgt echte authentieke reistips van lokale hosts!”

—-
Over Withlocals

Withlocals, opgericht in mei 2013 in Nederland, is de online marktplaats waar reizigers direct thuis-diners, tours en activiteiten kunnen boeken bij de lokale Aziatische bevolking. Withlocals geeft mensen de mogelijkheid om geld te verdienen met datgene waar zij goed in zijn. Withlocals verbindt mensen en culturen via de drie categorieën ‘Eat Withlocals’, ‘Tours Withlocals’ en ‘Activities Withlocals’.

Meer informatie: www.withlocals.com.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

https://www.withlocals.com

https://twitter.com/withlocals

https://itunes.apple.com/us/app/withlocals/id655695313

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.withlocals.Withlocals

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top