dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / WK-acties voor patiënten van het Spaarne Ziekenhuis
WK-acties voor patiënten van het Spaarne Ziekenhuis

WK-acties voor patiënten van het Spaarne Ziekenhuis

  • Nederland
  • Patiënten en bezoekers in het Spaarne Ziekenhuis kunnen ook op woensdag 18 juni van de voetbalwedstrijd Nederland – Australië genieten. Ze kunnen deze op een groot scherm bekijken in het Restaurant van het ziekenhuis. Stichting Vrienden van het Spaarne Ziekenhuis sponsort deze actie met een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!
  • Spaarne Ziekenhuis
  • www.spaarneziekenhuis.nl
  • info@spaarneziekenhuis.nl
  • Noot voor de redactie Neem voor meer informatie contact op met Petra Timmer, afdeling Communicatie, communicatie@spaarneziekenhuis.nl. Algemeen nummer (023) 890 89 00, Postadres Postbus 770, 2130 AT Hoofddorp Internet www.spaarneziekenhuis.nl, E-mail info@spaarneziekenhuis.nl

Stichting Vrienden van het Spaarne Ziekenhuis vraagt met deze WK-acties extra aandacht voor de voorzieningen voor patiënten die niet uit het reguliere budget gefinancierd kunnen worden. Patiënten en bezoekers treffen daarom deze week in de centrale hal van het ziekenhuis de Vriendenkraam. Worden zij deze week Vriend van het Spaarne Ziekenhuis? Dan ontvangen zij een armbandje én een oranje WK-bril. Vriend worden kan al vanaf drie euro per maand.

Over het Spaarne Ziekenhuis

Het Spaarne Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis met een hoofd­locatie in Hoofddorp. Ook heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede en Hillegom. Het Spaarne Ziekenhuis staat voor openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop: de zorg en behandeling van de patiënt staan bij ons centraal.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top