maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Woningen ontruimd na poging opblazen pinautomaat
Woningen ontruimd na poging opblazen pinautomaat

Woningen ontruimd na poging opblazen pinautomaat

  • Nederland
  • Utrecht - In de nacht van zondag 14 op maandag 15 augustus is geprobeerd een pinautomaat op te blazen in een supermarkt aan de Hondsrug.
  • Politie
  • info@politie.nl

Rond 04.25 uur kreeg de politie een alarmmelding van de supermarkt. Toen de politie daar aankwam, bleek dat de gevel van het pand beschadigd was. Twee personen hadden geprobeerd een pinautomaat op te blazen en het is hen niet gelukt buit mee te nemen. Getuigen hadden twee personen zien wegrijden op twee zwarte motorscooters, beiden hadden hun gezicht bedekt, de één met een masker en de ander met een bivakmuts. Een aantal woningen is uit voorzorg ontruimd. In de omgeving werd met de politiehelikopter nog naar de daders gezocht. Deze zijn niet meer gevonden.

Heeft u informatie?

De politie heeft deze zaak in onderzoek en zoekt getuigen. Heeft u informatie die kan leiden tot het oplossen van dit misdrijf? Neem dan contact op met de politie via 0900-88 44 of het online meldformulier. Wilt u anoniem melden? Dit kan bij Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000 of via hun website.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top