maandag, september 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Wordt NAUPAR de Beste Teamattractie van 2016?
Wordt NAUPAR de Beste Teamattractie van 2016?

Wordt NAUPAR de Beste Teamattractie van 2016?

  • Nederland
  • Kort geleden is NAUPAR genomineerd voor de MEETINGS Award! En wel in de categorie ‘Beste Teamattracties van het jaar’. Deze zogenoemde attracties werden door de redactie van vaktijdschrift MEETINGS voorgedragen. Bij genoeg stemmen ontvangt NAUPAR op 23 januari 2017 tijdens het Meetings Business Event de hoofdprijs van dagvoorzitter Hans Kazàn. Stemmen kan nog tot het einde van dit jaar via http://besteteamattractievanhetjaar.nl/stem.
  • Meetings_kleiner
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com
  • Neem voor meer informatie over dit persbericht contact op met Judith Blanken via onderstaande contactgegevens. NAUPAR | Nautische Partners Judith Blanken T. 088 – 25 25 328 E. j.blanken@naupar.com

Stemmen voor MEETINGS Award kan tot 31 december

Waarom deze nominatie?
Er zijn diverse categorieën waarin een organisatie kan worden genomineerd. NAUPAR is een van de kanshebbers op een prijs in de categorie ‘Beste Teamattractie van het jaar’. “In deze categorie zijn zeer veel goede kandidaten. Met het grote aanbod van traditionele zeilschepen, salonboten en sloepen biedt NAUPAR diverse locaties waar een teamevenement kan worden georganiseerd. H0et is daarom de ultieme blijk van waardering dat ons harde werk om alle teamevenementen zo goed mogelijk te laten verlopen tot deze nominatie heeft geleid,” zegt algemeen directeur Pouwel Slurink trots.

Over NAUPAR
NAUPAR staat voor nautische partners en heeft ruim 40 jaar ervaring met evenementen voor de zakelijke markt, bedrijfsuitjes, jubilea, feesten en partijen. “Wij vinden het een eer dat de drie grootste en mooiste driemasters van de Nederlandse binnenwateren exclusief onder onze vlag varen,” vertelt Slurink. Naast dagtochtschepen zijn er nog ruim 60 schepen waarop kan worden overnacht.

Stemmen tot 31 december
Slurink vervolgt: “Onze gasten, dat zijn er jaarlijks zo’n 200.000, geven ons gemiddeld een waarderingscijfer van een 9,3. Dat zal toch wel ergens op zijn gebaseerd…”. Tot en met 31 december van dit jaar kan er worden gestemd. De stemmen die in alle vier de maanden worden uitgebracht, tellen mee voor de nationale ranking. Alles dat tot en met 31 oktober wordt uitgebracht, telt mee voor de regionale prijzen. Begin november zullen de regionale winnaars bekend worden gemaakt. Meer informatie over NAUPAR vindt u op de website.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top