vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Workshop “Netwerken op z’n Rotterdams” bij Lommerrijk
Workshop “Netwerken op z’n Rotterdams” bij Lommerrijk

Workshop “Netwerken op z’n Rotterdams” bij Lommerrijk

  • Nederland
  • Na een succesvolle eerste editie organiseert Lommerrijk op donderdag 2 april haar tweede Business Workshop. Ditmaal staat de middag in het teken van effectief netwerken en de kracht van een goede eerste indruk.
  • Lommerrijk
  • www.lommerrijk.nl/workshop
  • shuisman@lommerrijk.nl
  • De bovenstaande tekst mag gebruikt worden voor persuitingen. Graag vernemen wij het indien u hier gebruik van maakt. Voor verdere persberichten, - foto’s en -aanvragen kunt u contact opnemen met Lommerrijk. Steven Huisman, 010-4220011, shuisman@lommerrijk.nl

Jezelf presenteren

Netwerken is tegenwoordig voor veel mensen vaste prik, maar succesvol netwerken is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Je hebt immers maar één kans op een goede eerste indruk.

De Lommerrijk Business Workshop haakt hier op in door op interactieve en humoristische wijze in te gaan op de tips en tricks om jezelf succesvol te presenteren en een onvergetelijke indruk achter te laten.

Niet lullen maar poetsen

De Rotterdamse mentaliteit van de mouwen opstropen en actief aan de slag gaan zal duidelijk te merken zijn tijdens deze workshop. Samen met trainer en spreker Han Leenhouts zullen de deelnemers uitgedaagd worden om actief deel te nemen aan de sessies.

Leenhouts is werkzaam bij Sales&Pepper en verzorgt al meer dan 10 jaar trainingen op het gebied van “jezelf presenteren”. Ook schreef hij het boek Peppertalk2.0.

Inspirerend voor iedereen

De laagdrempelige insteek van de workshop maakt het tot een middag die interessant is voor iedereen uit het bedrijfsleven.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor de Lommerrijk Business Workshop. Het inschrijfformulier en aanvullende informatie is te vinden op www.lommerrijk.nl/workshop.

Over lommerrijk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top