vrijdag, april 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Xander de Buisonjé neemt afscheid als gastheer van De Vrienden van Amstel LIVE!
Xander de Buisonjé neemt afscheid als gastheer van De Vrienden van Amstel LIVE!

Xander de Buisonjé neemt afscheid als gastheer van De Vrienden van Amstel LIVE!

  • Nederland
  • Na zeven jaar heeft Xander de Buisonjé besloten te stoppen als gastheer van De Vrienden van Amstel LIVE!. De grootste kroeg van Nederland gaat na Barry Hay, Manuela Kemp, Ellen Ten Damme en Xander de Buisonjé op zoek naar een nieuwe kroegbaas. Xander de Buisonjé was sinds 2010 de presentator van het evenement waar hij elke editie ook een muzikale rol vervulde.
  • HEINEKEN
  • info@heinekennederland.nl

Organisator Amstel bier vindt het vertrek van De Buisonjé ontzettend jammer, maar respecteert zijn keuze. Xander blijft als ‘vriend van Amstel’ in de nabije toekomst betrokken bij de activiteiten van het merk. Als dank voor zijn bijdrage aan de groei van het evenement heeft Amstel een video online gezet om de zanger en presentator te bedanken voor de afgelopen zeven jaar.

“Als presentator van De Vrienden van Amstel LIVE! heb ik er met veel plezier alles uitgehaald wat er in zit. Na zeven jaar is het echter wel tijd om het stokje over te dragen. Enerzijds om mij te kunnen richten op nieuwe projecten en anderzijds omdat het tijd is voor nieuw bloed! Ik blijf als Amstel ambassadeur verbonden aan het merk. Op het podium als muzikant en natuurlijk ook als liefhebber met een biertje in mijn hand”, aldus de Buisonjé.

 

Nieuwe kroegbaas
De negen uitverkochte shows op 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27 en 28 januari 2017 krijgen dus een nieuwe presentator. Wie deze mooie taak op zich zal nemen wordt in een later stadium bekendgemaakt. Op de website www.vriendenvanamstel.nl is meer informatie te vinden over De Vrienden van Amstel LIVE! 2017.

Bekijk hier de video die is gemaakt om Xander te bedanken voor de afgelopen zeven jaar.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top