donderdag, december 12, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Xerox door HfS Research erkend voor HR-as-a-Service
Xerox door HfS Research erkend voor HR-as-a-Service

Xerox door HfS Research erkend voor HR-as-a-Service

  • Europa
  • Analistenbureau HfS Research heeft Xerox geplaatst in de ‘Winner’s Circle’ voor HR-as-a-Service-oplossingen in het Blueprint Report 2016. Dit zijn de leveranciers met de hoogst mogelijke waardering. Deze plaatsing geeft aan dat Xerox investeert in toekomstige mogelijkheden, in staat is om haar visie en innovatieve aanpak in de praktijk toe te passen en bijdraagt aan nieuwe inzichten en modellen. Jaarlijks beoordeelt HfS Research multifunctionele dienstverleners die op internationaal niveau actief zijn in het outsourcen van Human Resources-processen. Het Blueprint Report behandelt diensten op het gebied van personeelswerving, educatieve diensten, secundaire arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie en personeelsontwikkeling.
  • Xerox
  • info@xerox.com

Mike Cook, onderzoeksdirecteur bij HfS Research: “Xerox heeft zich van onschatbare waarde getoond voor klanten door kwaliteit, schaalbare HR-ondersteuningen en flexibiliteit te bieden en daarnaast altijd bereid te zijn om op zowel strategisch als tactisch niveau samen te werken. De HR-initiatieven die Xerox as-a-service aanbiedt, zoals cloud-gebaseerde consultancy voor human capital management en een HRaaS-framework, onderscheiden zich duidelijk in de markt. Klanten kunnen hierdoor verouderde processen en technologieën inruilen voor digitale diensten die optimaal op de werknemers zijn afgestemd.”

“Xerox draagt nu al bijna vier jaar integraal zorg voor onze centrale HR Shared Services. Onze samenwerking kenmerkt zich door openheid en wederzijds vertrouwen”, aldus Paul Eaves-Seeley, hoofd Human Capital Outsourcing bij PwC UK, een klant van Xerox HR Services. “De ondersteuning die zij aan onze recruitment-teams bieden is voor ons van cruciale waarde, omdat de zorg voor kandidaten centraal staat binnen onze processen. Daarnaast heeft Xerox ons geholpen met het vervangen van legacy tools door nieuwe, geavanceerde oplossingen en stonden zij altijd klaar met praktisch en pragmatisch advies.”

Het HfS Research Blueprint Report wijst op een aantal sterke punten van Xerox op het gebied van multi-process human resources outsourcing (MPHRO), zoals:

  • Operationele uitmuntendheid en een superieure klantenervaring dankzij on demand, betrokken en proactief accountmanagement. Klanten prijzen de flexibiliteit van de accountmanagers van Xerox; het feit dat zij intensief met hen samenwerken om inzicht te verwerven in de beoogde bedrijfsresultaten en hoe daar het beste aan kan worden bijgedragen vanuit HR-perspectief.
  • Het vermogen om klanten te helpen met het overwinnen van hindernissen die worden opgeworpen door legacy technologie. Dit door een innovatief framework te creëren en pijnpunten actief ter sprake te brengen tijdens het overleg met de klant.
  • Recruitment onboarding-diensten die het verloop van succesvolle kandidaten voor de organisatie terugdringen.
  • De ontwikkeling van intelligente automatiseringfuncties zoals routering van workflows en checklists voor HR-beheer op basis van best practices, aangevuld met strategisch human capital management-consultancy dat klanten op weg helpt met het optimaliseren van hun HR-processen.
  • De levering van geïntegreerde plug-and-play MPHRO-diensten op basis van een vooraf samengesteld pakket van HR-diensten die snel binnen de organisatie van klanten kunnen worden uitgerold.
  • De autonome “Xerox Security Office” die HR-professionals en andere operationele MPHR-medewerkers van trainingsmogelijkheden voorziet en voorafgaand aan elk project een integrale analyse van de status van de informatiebeveiliging bij de klant uitvoert.

“Ons streven is om klanten meer toegevoegde waarde te bieden door te zorgen voor een sterke samenhang tussen onze HRS-praktijken en hen in staat te stellen om beter met hun werknemers te communiceren”, aldus John Gentry, bestuursvoorzitter van Xerox HR Services. “De strategische focus van onze consultants, onze wereldwijde aanwezigheid en onze robuuste technologie stellen ons in staat om deze doelstelling te realiseren.”

Xerox HR Services levert advies, technologie en administratieve diensten die werkgevers helpen met het optimaliseren van hun HR-programma’s. Daarnaast stelt het werknemers in staat om hun programma’s op het gebied van gezondheid en welzijn, financiële planning en loopbaanontwikkeling effectiever te beheren.

-xxx-

——

Bijschrift bij afbeelding: In de bijlage vindt u een foto van het HfS Blueprint scoremodel met daarin de scores van de leveranciers.

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met de expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en kennis van wat gebruikers willen, verbetert Xerox de workflow en wordt productiviteit, efficiëntie en personalisering versterkt. De medewerkers creëren in 180 landen betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverleningprintapparatuursoftware en oplossingen die het verschil maken voor Xerox-klanten en hun klanten. Op 29 januari heeft Xerox een splitsing aangekondigd. De organisatie wordt opgesplitst in twee onafhankelijke, beursgenoteerde ondernemingen. Xerox Corporation, als document technology en document outsourcing bedrijf en Conduent Incorporated, een business process services bedrijf. Xerox verwacht de splitsing eind 2016 te voltooien. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top