vrijdag, juni 5, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Xillio biedt gratis fileshare analyse software ter voorbereiding op een contentmigratie project
Xillio biedt gratis fileshare analyse software ter voorbereiding op een contentmigratie project

Xillio biedt gratis fileshare analyse software ter voorbereiding op een contentmigratie project

  • Nederland
  • Netwerkschijf volledig in kaart gebracht, waaronder dubbele bestanden, mappen en bestandsgrootte
  • xillio-logo
  • Xillio
  • www.xillio.com
  • nandi.van.der.horst@hva.nl
  • Over Xillio Xillio is het toonaangevende internationale bedrijf voor contentmigratie en contentintegratie. Wij bieden technologie en services om organisaties te helpen de meeste waarde uit content inhoud te halen, ongeacht waar deze is opgeslagen. Content is overal en er is veel van. Toch slagen de meeste organisaties er niet in om de volledige waarde van content voor hun klanten en medewerkers te benutten. We zijn vastbesloten om dat te veranderen. Content is alleen waardevol als deze wordt gebruikt; door de juiste mensen op het juiste moment. Bij alles wat we doen, is het motto voor onze klanten “Free, Fix & Know your content”. We laten hun content gedijen in een lean en agile contentlandschap. Xillio werkt samen met de grote system integrators en gespecialiseerde lokale implementatiepartners. Xillio heeft haar hoofdkantoor in Hilversum. Meer informatie: www.xillio.com/nl.

Hilversum, 25 april 2018 – Xillio, specialist op het gebied van contentmigratie en –integratie, biedt organisaties een gratis download van haar fileshare analyse software. Deze fileshare analyse software bevat een aantal gestandaardiseerde analyses voor onder meer het in kaart brengen van netwerkschijven. Hiermee kunnen onder meer bestanden met onbekende extensies, grote bestanden, potentiële duplicaten of bestanden die al lange tijd niet zijn aangeraakt worden geïdentificeerd. De software kan door informatiespecialisten worden ingezet ter voorbereiding op een migratietraject of opschoningsactie om zeer eenvoudig het aantal te migreren bestanden terug te dringen naar een werkbare situatie, zonder daarvoor een duur consultancybureau in te hoeven schakelen.

De gratis download van de fileshare software biedt de mogelijkheid om een  analyse uit te voeren van bestanden op netwerkschijven. Het resultaat van deze analyse is een CSV rapport. Organisaties kunnen optioneel gratis de inventarisatie uploaden naar Xillio voor een uitgewerkt grafisch analyse rapport met aanvullende inzichten over duplicaten, grote bestanden, etc.

De uitkomsten van de analyses kunnen tevens door Xillio in een workshop worden gepresenteerd, waarna samen met de organisatie een migratieplan wordt opgesteld.

Fileshares nemen nog steeds een belangrijke positie in binnen het bedrijfsleven. Er staat een goot volume aan ROT (Redundante, Overbodige en Triviale) content op deze fileshares en dat zorgt ervoor dat documenten slecht vindbaar zijn voor eindgebruikers, er slecht zicht is op de aanwezigheid van gevoelige data en oplopende kosten voor storage en netwerkbeheer. Een fileshare analyse is een cruciaal onderdeel van een migratie van fileshares naar een DMS of een collaboratie-omgeving als SharePoint en geeft inzicht in de aanwezig ROT content.

Rikkert Engels, oprichter en CEO van Xillio, zegt: ” Netwerkschijven zijn nog steeds niet weg te denken uit organisaties. Al zijn veel organisaties nu wel bezig om deze verouderde opslagtechnologie eindelijk vaarwel te zeggen en over te stappen op moderne cloud opslag systemen, zoals Office 365. Deze overstap is een uitgelezen moment om de boel eens goed op te ruimen. Veel bedrijven vrezen voor de kosten van deze opruimactie en kiezen ervoor om de verhuizing door IT te laten uitvoeren. Hierbij worden ook lege folders, corrupte files, dubbele files, privé filmcollecties, 12 jaar oude draft stukken etcetera meegenomen. Met de gratis Fileshare analyse laten we zien dat er zeer veel quick wins te behalen zijn om de kwaliteit van de informatiehuishouding te verbeteren. Door ook de CSV -file gratis ter beschikking te stellen, kan IT de migratie vervolgens zelf uitvoeren.

 

Over Xillio

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top