maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / XO Boats Nederland
XO Boats Nederland

XO Boats Nederland

  • Europa
  • Importeurschap voor XO Boats voor Nederland getekend.
  • 140603-XO Boats-048
  • Xtra Ordenary Boats Nederland BV
  • www.xoboats.fi
  • xoboats@outlook.com
  • 140603-XO Boats-048

The Ultimate Sportboat is nu ook in Nederland verkrijgbaar

Op 3 juni jongstleden hebben wij (Xtra Ordenary Boats Nederland BV) en Henrik Thelen ceo van XO Boats Finland het contract voor het importeurschap  van XO Boats in Nederland ondertekend.

XO Boats is een Finse sportbotenbouwer met een uitgesproken vernieuwend design. XO Boats heeft als credo “Performance”, “Design” en “Strenght” en dat maken ze ook meer dan waar. Met een scherp gesneden Aluminium onderschip en een perfect afgewerkte polyester opbouw kun je deze snelle en luxe sportboten met een gerust hard beschouwen als de Porsche onder de boten.

XO Boats is in de buitenlandse pers al vele malen geroemd en geprezen en betitelingen als “Fins Edelmetaal” en  Absolutly Excellent” zijn ook zeker op zijn plaats. In 2013 ontvingen ze terecht de titel “Motor Boat of the Year”.

De degelijke, luxieuse en hoge graad van afwerking zijn kenmerkend voor alle XO modellen. XO levert sportboten vanaf 6.30 meter tot 8.60 meter. De XO 240 en de XO 270 zijn beiden verkrijgbaar met een gesloten cabine en XO Boten worden geleverd met naar keuze een enkele of dubbele buitenboordmotor, dan wel met een inboard diesel van Volvo Penta met 300 pk of een of een Yanmar V8 met 370 pk.

XO Boats       The Thrill of Driving

Over XOBoats

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top