donderdag, juni 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / XRC® NETWORKS INTERN OVERGENOMEN DOOR NXTCOM®
XRC® NETWORKS INTERN OVERGENOMEN DOOR NXTCOM®

XRC® NETWORKS INTERN OVERGENOMEN DOOR NXTCOM®

  • Internationale
  • Nistelrode – Europees Internet & Telecom Service Provider NXTcom®, die recentelijk van start is gegaan in Nederland, heeft via haar moederorganisatie, de XRC® services group, de netwerkprovider XRC® networks overgenomen en daarmee de klanten en diensten toegevoegd aan haar netwerk.
  • NXTCOM®
  • info@nxtcom.com

Door NXTcom op maandag 10 april 2017 16:34

Logo NXTcom

XRC® NETWORKS INTERN OVERGENOMEN DOOR NXTCOM®

Nistelrode – Europees Internet & Telecom Service Provider NXTcom®, die recentelijk van start is gegaan in Nederland, heeft via haar moederorganisatie, de XRC® services group, de netwerkprovider XRC® networks overgenomen en daarmee de klanten en diensten toegevoegd aan haar netwerk.

NXTcom® is met haar unieke secure netwerk voor data en telecom afgelopen maand van start gegaan in Nederland.

“Het betreft een interne overname in onze groep, waardoor alle BV’s nu het juiste onderdeel in de gelederen hebben. XRC® networks is in januari 2016 begonnen vanuit een overname van portfolio van Fiberlinq en had de klanten van XRC® services voor internet onder haar hoede. Door de interne overname worden deze nu direct ondergebracht op de juiste plek binnen NXTcom®,” aldus Dave Spijker, CEO NXTcom®.

NXTcom® zal naast deze interne overname haar pijlen voorlopig richten op het vergroten van het partnerkanaal en de interne procedures. De unieke MY NXT bestel- en beheerportal maken het voor Resellers zeer eenvoudig om te bestellen en vooral ook te kunnen beheren, want uiteindelijk willen ze ontzorgd worden door hun provider. De portal is nu geheel af en wordt ingezet voor de partners. De overgenomen XRC® relaties zullen daar spoedig aan worden toegevoegd om de overname te complementeren.

“Onze pijlen zijn daarnaast gericht op de ontwikkelingen rondom Office 365 en daar hopen we snel een groei in te kunnen maken,” vertelt Dave Spijker. “Overnames daaromtrent sluiten we niet uit.”

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top