maandag, maart 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Xtorm lanceert mobiele laptop oplader
Xtorm lanceert mobiele laptop oplader

Xtorm lanceert mobiele laptop oplader

  • Nederland
  • Houten – 18 maart 2014 | Xtorm, Nederlandse fabrikant van mobiele en innovatieve oplaadsystemen voor smartphones, laptops en tablets gericht op elke reiziger, lanceert vandaag een mobiele laptop oplader. De Laptop Power Bank 18.000. Deze handige mobiele oplader is bedoeld om mobiele apparatuur zoals een laptop of smartphone thuis, onderweg of waar dan ook te voorzien van extra energie.
  • xtorm
  • Xtorm
  • Monique@a-solar.nl

Vanaf nu kunt u uw laptop opladen met de krachtige Laptop Power Bank 18.000. Ideaal tijdens zakenreis, op vakantie, onderweg of op school! Overal kan een laptop en netbook, zoals HP en Apple Macbook opgeladen worden, zonder dat u direct afhankelijk bent van netstroom.

Behalve een laptop kan deze reserve accu ook een tablet (iPad, Samsung Galaxy Tab etc.) en mobiele telefoons opladen. Wanneer de interne batterij van de Laptop Power Bank 18.000 is volgeladen, kan er zelfs 15 (!) maal een mobiele telefoon worden opgeladen, voordat de power bank zelf weer bijgeladen moet worden.

De AC adapter (stekker) van de laptop kan direct op de Laptop Power Bank 18.000 worden aangesloten. Er kunnen ook andere apparaten met een stekker aangesloten worden, zoals een (lees)lamp, scheerapparaat, spelcomputer, camera-batterij oplader, ventilator etc, etc. Het is mogelijk om 2 mobiele apparaten op hetzelfde moment opladen. Het is dus geen probleem om een laptop én mobiele telefoon tegelijkertijd te voorzien van extra energie.

De Laptop Power Bank 18.000 zelf is oplaadbaar via netstroom door middel van de bijgeleverde AC adapter.

Prijs en beschikbaarheid
De Laptop Power Bank 18.000 (AL390) is verkrijgbaar vanaf € 189.00 incl. b.t.w. en uit voorraad leverbaar. Deze praktische mobiele oplader is verkrijgbaar bij diverse winkels waaronder Media Markt, De Vrijbuiter en via www.xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Over Xtorm
Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf A-solar, opgericht in 2008 met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele opladers, power banks en solar bags. De collectie is aangevuld met iPhone/iPad chargers en iPad cases. Speerpunten voor Xtorm producten zijn Design, Innovatie en Travel en zijn verkrijgbaar in 50 landen wereldwijd. A-solar is in 2013 genomineerd voor de Deloitte Fast50 award, in 2012 én 2013 winnaar van de FD Gazellen award en winnaar van de RedDot Design award in 2011 én 2013

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top