vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Xtorm lanceert Power Bank lijn met unieke eigenschappen
Xtorm lanceert Power Bank lijn met unieke eigenschappen

Xtorm lanceert Power Bank lijn met unieke eigenschappen

  • Nederland
  • Twee keer zo snel mobiele apparatuur onderweg opladen Xtorm, fabrikant van mobiele stroom oplossingen, lanceert 4 nieuwe Power Banks, speciaal ontworpen om onderweg snel een smartphone of tablet op te laden, zonder dat een stopcontact nodig is. Xtorm introduceert de Power Bank Go, Air, Trip en Free.
  • image013
  • Xtorm
  • http://www.xtorm.eu
  • info@a-solar.nl
  • http://www.xtorm.eu/EN/p/contact

De 4 Power Banks zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en afgewerkt met een rubberfinish behuizing. Blauwe LEDs geven de status van de batterij weer. De onderlinge verschillen tussen de Go, Air, Trip en Free zijn de capaciteiten. De Go is geschikt om een smartphone tot 2x op te laden, de Air om een smartphone 3x op te laden, de Trip heeft genoeg capaciteit om een smartphone 5x op te laden en de Free kan zelfs 7x een smartphone opladen. Voor dagelijks gebruik, korte trips of langere reizen voor iedere toepassing een passende Power Bank.

Uniek aan deze Xtorm Power Banks is de oplaadsnelheid, ruim 2x zo snel als via andere mobiele opladers, dit geldt zowel voor het opladen van de Power Bank zelf als van de mobiele apparaten. Er kunnen 2 mobiele apparaten tegelijk opgeladen word, en met de Power Bank Free zelfs 3 tegelijk. Door de Dynamische Power Balance, wordt de laadsnelheid zo optimaal mogelijk gereguleerd om bijvoorbeeld een tablet en smartphone in zo korte mogelijke tijd op te laden.

De Xtorm Power Banks zijn innovatief en praktisch; vanwege de geïntegreerde laadkabel, het compacte formaat én het lichte gewicht overal mee naar toe te nemen. De Xtorm Power Banks worden compleet geleverd met laadkabel, duidelijke handleiding en handig opbergzakje.

Al deze unieke eigenschappen zorgen ervoor dat u nooit meer met een lege accu van uw mobiele apparatuur komt te staan en u altijd genoeg stroom bij de hand heeft, waar en wanneer u het ook nodig heeft. Met deze nieuwe generatie Power Banks gaat u altijd zorgeloos op pad.

Prijs en beschikbaarheid

De prijzen van Xtorm Power Banks variëren van € 29,00 (Go) tot € 79,00 (Free). De Power Banks zijn verkrijgbaar bij diverse (online) winkels waaronder Coolblue, BCC en A-mac en via www.xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Over Xtorm

Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf A-solar, opgericht in 2008 met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele opladers, Power Banks en Solar Bags. De collectie is aangevuld met iPhone/iPad chargers en iPad cases. Speerpunten voor Xtorm producten zijn Design, Innovatie en Travel en zijn verkrijgbaar in 50 landen wereldwijd. A-solar is in 2013 genomineerd voor de Deloitte Fast50 award, in 2012 én 2013 winnaar van de FD Gazellen award en winnaar van de RedDot Design award in 2011 én 2013. Meer informatie vindt u op www.xtorm.eu.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top