vrijdag, december 6, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Xtorm lanceert universele outdoor oplader én zaklamp in één
Xtorm lanceert universele outdoor oplader én zaklamp in één

Xtorm lanceert universele outdoor oplader én zaklamp in één

  • Nederland
  • Mobiele lader en zaklamp oplaadbaar via zonne-energie.
  • Xtorm
  • http://www.xtorm.eu
  • monique@a-solar.nl

Xtorm, Nederlandse fabrikant van mobiele en innovatieve oplaadsystemen voor smartphones en tablets gericht op elke reiziger, lanceert vandaag een universele outdoor oplader én zaklamp in één. De Magma Charger. Deze stoere mobiele solar oplader is bedoeld om een smartphone thuis, onderweg of waar dan ook te voorzien van extra licht en energie.

De stoere universele outdoor-charger én zak/leeslamp in één met rubber-afwerking is voorzien van hoog rendement zonnepaneel voor een extra snelle laadtijd via zonlicht.

De zaklamp brandt lang dankzij de ingebouwde 2000mAh interne li-polymeer batterij, daarnaast zorgt deze krachtige Magma Charger ervoor dat u een smartphone  tot wel 1.5 keer opnieuw kunt opladen zonder dat u afhankelijk bent van netstroom.

De 4 ingebouwde LED’s geven helder licht en door middel van de verstelbare haak is de Magma Charger in een handomdraai neer te zetten of ergens aan op te hangen. U kunt hierdoor de Magma Charger als lamp gebruiken om ’s avonds buiten te lezen bijvoorbeeld. De haak is tevens handig om de Magma Charger overdag in de juiste positie zetten om optimaal te laten opladen via zonlicht. Als extra praktische bijkomstigheid is de uitsparing in de haak ook nog eens passend om boven op een fles te zetten, handig voor op de camping of in de tuin.

Deze robuuste Magma Charger is oplaadbaar via zonlicht, netstroom en/of USB.

De Magma Charger is bij uitstek geschikt voor buitenactiviteiten, vakanties, hike tochten etc. Vanwege het krachtige zonnepaneel en de oplaadbare interne batterij bent u altijd en overal verzekerd van voldoende energie voor uw mobiele apparaten én heeft u een zaklamp bij de hand!

Prijs en beschikbaarheid

De Magma Charger (AM116) is verkrijgbaar vanaf € 45.00 incl. b.t.w. en uit voorraad leverbaar. Deze praktische mobiele oplader is verkrijgbaar bij diverse winkels waaronder Media Markt, Eco-Logisch en via www.xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Over Xtorm

Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf A-solar, opgericht in 2008 met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele opladers, power banks en solar bags. De collectie is aangevuld met iPhone/iPad chargers en iPad cases. Speerpunten voor Xtorm producten zijn Design, Innovatie en Travel en zijn verkrijgbaar in 50 landen wereldwijd. A-solar is in 2013 genomineerd voor de Deloitte Fast50 award, in 2012 én 2013 winnaar van de FD Gazellen award en winnaar van de RedDot Design award in 2011 én 2013. Meer informatie vindt u op www.xtorm.eu.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top