maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / YOUPSA en LetShare: Duurzaam vergaderen en direct boeken!
YOUPSA en LetShare: Duurzaam vergaderen en direct boeken!

YOUPSA en LetShare: Duurzaam vergaderen en direct boeken!

  • Nederland
  • Het online plannen van een zakelijke afspraak, een werkplek of vergaderruimte kan nu een stuk efficiënter door de samenwerking van YOUPSA en LetShare. Halverwege afspreken en direct boeken is de nieuwe vorm van duurzaam ontmoeten. Postillion Hotels maakte als eerste gebruik van deze unieke combinatie.
  • logo_large_early_2014
  • LetShare
  • www.letshare.com
  • sannevandervelde@letshare.com

Duurzaam vergaderen

YOUPSA en LetShare zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van effectief en duurzaam ontmoeten. Waar LetShare de vergaderlocatie faciliteert met efficiënt gebruik van hun zalen, helpt YOUPSA de eindklant bij het vinden van de ideale vergaderlocatie.

Postillion Hotels is als eerste overgestapt naar de online oplossing van LetShare. Nu profiteren zij ook als eerste van de samenwerking met YOUPSA. “We hebben onze omzet zien groeien sinds het mogelijk werd op onze website direct een werkplek of vergadering te boeken”, vertelt Ronny Villanueva van Postillion Hotels. “Innovatie is voor Postillion belangrijk en deze samenwerking helpt ons een volgende stap te zetten. Gasten kunnen nu een afspraak plannen en hun reistijd optimaliseren op basis van bij YOUPSA aangesloten locaties”, legt Villanueva uit. De combinatie van LetShare en YOUPSA helpt ons iedere ontmoeting van klein tot groot mogelijk te maken op de meest efficiënt mogelijke locatie.”

Over YOUPSA en LetShare

YOUPSA is hét platform om afspraken te plannen op een zo optimaal mogelijke locatie voor de gesprekspartners. Hierdoor worden bijeenkomsten gehouden op locaties waarbij op zowel reistijd als reiskosten maximaal wordt bespaard. YOUPSA staat in de etalage van Green Key, het keurmerk voor duurzaamheid in de hospitality.

Voor meer info, ga naar www.YOUPSA.nl.

LetShare is expert op het gebied van online boeken en het beheren van vergaderruimtes en flexibele werkplekken. Het direct online boeken en afrekenen geeft zowel de eindklant als de verhuurder directe zekerheid van een boeking, zonder enige tussenkomst van een medewerker.

Voor meer info, ga naar www.letshare.com

Over Sanne van der Velde

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top