dinsdag, december 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / YourCard en MeaWallet vormen partnership om Loyaliteit en Mobiel Betalen te introduceren in de Europese markt
YourCard en MeaWallet vormen partnership om Loyaliteit en Mobiel Betalen te introduceren in de Europese markt

YourCard en MeaWallet vormen partnership om Loyaliteit en Mobiel Betalen te introduceren in de Europese markt

  • Nederland
  • YourCard en MeaWallet kondigen een partnerschap aan om Loyaliteit en Mobiel Betalen te introduceren in de markt in Europa. Door het samenbrengen van de veilige mobiele portemonnee van MeaWallet en YourCard’s Loyaliteit en Mobiele Betalingen platform, ontstaat er een sterk aanbod voor consumenten en bedrijven.
  • YourCard Mobile wallet
  • YourCard
  • www.yourcardeurope.com
  • info@yourcardeurope.com

Vanaf de eerste ontmoeting delen MeaWallet en YourCard dezelfde visie over een veilige mobiele portemonnee om waarde toe te voegen aan haar gebruikers. Gemak en comfort in gebruik is de sleutel in de acceptatie hiervan. De aangeboden oplossing is open en op industriestandaarden gebaseerd, de acceptatie in de markt wordt hierdoor versnelt omdat implementatietijden relatief laag zijn. De oplossing is onafhankelijk van telefoon en mobiele aanbieder, en kan worden gebruikt voor beveiliging, identificatie, betaling, loyaliteit en meer toepassingen waarbij een veilige identificatie noodzakelijk is.

“De combinatie van het YourCard en MeaWallet aanbod is echt een goede match”, zegt Ove Teigen, Vice President Sales bij MeaWallet. “We werken al enige tijd samen om Loyaliteit en Mobiel Betalen als een totaaloplossing te brengen, dit wordt zeer positief ontvangen. We kijken ernaar uit om het Yourcard programma toe te voegen in de MeaWallet portemonnee, we beginnen hiermee in Europa waarbij we in een latere fase dit wereldwijd zullen uitrollen.”

YourCard heeft een speciale loyalty en betaling app ontwikkeld die is geïntegreerd in het MeaWallet platform. Gebruikers kunnen de eigen YourCard selecteren in de portemonnee en inschrijven voor Loyaliteit en Mobiel Betalen programma’s op basis van het YourCard platform.

De samenwerking strekt zich verder uit. Niet alleen zal YourCard de Loyalty partner en expert voor MeaWallet zijn, YourCard is ook de eerste aangewezen ‘preffered business partner’ voor MeaWallet, en zal de volledige MeaWallet oplossing positioneren.

Carina Oostmeijer, oprichter en CEO van YourCard, zegt, “wij geloven in een eenvoudige en verrijkte manier van Loyaliteit en Mobiel Betalen, hiermee bieden wij consumenten een nieuwe manier van punten sparen, klantkaarten gebruiken en betalen. Ook voor bedrijven biedt YourCard extra mogelijkheden om gericht en relevant te communiceren met de consument. Dit alles werkt in winkels maar ook in web shops, we brengen het offline en online winkelen bij elkaar. Door samen te werken met MeaWallet bieden wij onze klanten een veilig en open platform dat toekomstbestendig is, om uiteindelijk die ene portemonnee te zijn die mensen gebruiken in hun dagelijks leven.”

Met de YourCard platform integratie in MeaWallet wordt een complete oplossing voor zowel Loyaliteit als Mobiel Betalen aangeboden als een dienst. Dit stelt klanten in staat om de oplossing op basis van turn-key projecten te introduceren, welke de implementatietijd drastisch vermindert en de cost of ownership verlaagt.

Contactpersonen YourCard

Carina Oostmeijer
CEO
+31 6 46 87 87 11

Maarten van Alphen
COO
+31 6 43 79 20 92

Over YourCard

YourCard® is een nieuw bedrijf dat de Loyaliteit en Mobiel Betalen industrie als nooit tevoren zal herdefiniëren. Door het gebruik van geavanceerde technologieën, brengen we bedrijven en consumenten bij elkaar.

Een deel van de YourCard Platform functionaliteit bestaat uit geavanceerde scan-functionaliteiten om te communiceren met consumenten via tijdschriften en brochures, maar ook tijdens de uitgezonden commercials op televisie. Ook mobiel betalen is een onderdeel van het aanbod. Door reeds lang gevestigde partnerschappen is YourCard in staat om een veilige portemonnee bieden voor alle loyaliteit en betalingsprogramma’s.

Voor meer informatie over YourCard en onze Loyalteit en Mobiel Betalen oplossingen, kunt u contact opnemen via e-mail info@yourcardeurope.com of bel +31 88 7766 590.

YourCard Europe
www.yourcardeurope.com

Over MeaWallet

MeaWallet™ is een toonaangevend Scandinavische bedrijf dat zich richt op het mobiele portemonnee ecosysteem, door het aansluiten van alle actoren van de Near Field Communication (NFC) en het mCommerce ecosysteem via onze onafhankelijke Trusted Service Manager (TSM) dienst.

Als onafhankelijke TSM, zal MeaWallet verbindingen borgen – technologisch en contractueel – tussen alle andere actoren binnen het ecosysteem: financiële instellingen, exploitanten van mobiele netwerken, dienstverleners en eindgebruikers.

MeaWallet gelooft in het gebruik van wereldwijd aanvaarde open standaarden om iedereen te verbinden, hetgeen zal bijdragen tot een volwaardig NFC en mCommerce eco-systeem. MeaWallet neemt hierin een sleutelrol om geavanceerde en noodzakelijke diensten te leveren, diensten zoals end-to-end beveiliging, hosting en integratie van alle bestanddelen in het ecosysteem.

Voor meer informatie over MeaWallet en de geboden oplossing, neem contact op via e-mail MeaWallet post@meawallet.com of bel +47 92 03 73 33.

MeaWallet
www.meawallet.com

Over YourCard

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top