dinsdag, november 13, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Zakelijk Twitter gebruik, wat zijn mogelijkheden?
Zakelijk Twitter gebruik, wat zijn mogelijkheden?

Zakelijk Twitter gebruik, wat zijn mogelijkheden?

  • Nederland
  • Twitter is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest. Het bedrijf wil de stap naar de beurs maken terwijl het nog nooit winst heeft gemaakt. Deze bijzondere situatie zorgt ervoor dat er veel interesse is in het verdienmodel van Twitter. Tijdens Social Media Club Enschede ging Herman Couwenbergh hier nog dieper op in.
  • Both Social
  • nienke@bothsocial.nl

Twitter is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest. Het bedrijf wil de stap naar de beurs maken terwijl het nog nooit winst heeft gemaakt. Deze bijzondere situatie zorgt ervoor dat er veel interesse is in het verdienmodel van Twitter. Tijdens Social Media Club Enschede ging Herman Couwenbergh hier nog dieper op in.

De belangrijkste inkomstenbron van Twitter is logischerwijs advertentie inkomsten, en daarin biedt het bedrijf ook verschillende mogelijkheden. Tegelijkertijd moet Twitter de gebruikers van het medium ook tevreden houden om een belangrijke speler te blijven in het social media landschap. Om aan de ene kant de klanten tevreden te houden en aan de andere kant de adverteerders voldoende ruimte te geven heeft het bedrijf de afgelopen tijd een aantal nieuwe functionaliteiten ontwikkeld.  In deze blog worden zowel  een aantal nieuwe functionaliteiten als de klassieke betaalde advertentie mogelijkheden besproken.

Lees meer..

http://www.bothsocial.nl/zakelijk-twitter-gebruik-mogelijkheden/

Over bothsocial

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top