maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Zakelijke taalcursus voor uw bedrijf
Zakelijke taalcursus voor uw bedrijf

Zakelijke taalcursus voor uw bedrijf

  • Nederland
  • The Square Mile (opgericht in 2002) levert hoog kwalitatieve taaltrainingen voor de zakelijke markt. Wij geven zakelijke taaltrainingen in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Chinees en Russisch voor bedrijven, (semi)overheidsinstellingen en non-profitorganisaties in heel Nederland
  • The Square Mile
  • http://www.thesquaremile.nl/
  • thesquaremile.beheer@gmail.com

Bedrijven die internationaal zaken doen vragen vaak van hun werknemers dat zij de Engelse taal goed beheersen. Dit is nodig om te kunnen communiceren met collega’s, partners en klanten. Soms kan het nodig zijn om een taalcursus te volgen, zodat u uw kennis van de Engelse taal kunt verbeteren. Bij The Square Mile kunt u terecht voor dergelijke zakelijke taaltrainingen. U leert om collega’s te overtuigen en uw ideeën onder woorden te brengen, zodat u optimaal kunt functioneren op de werkvloer.

Diverse talen en niveaus

The Square Mile heeft ruime ervaring in het geven van taalcursussen en biedt zakelijke taaltrainingen van de hoogste kwaliteit. U heeft bij ons de keuze uit diverse talen en iedere cursus is te volgen op diverse niveaus. Of u nu beginner bent of vergevorderde, er is altijd een passende cursus voor u. Wanneer u bij ons een zakelijke taalcursus volgt, dan profiteert u van een aantal voordelen. De trainingen worden gegeven door zeer ervaren trainers, die u de begeleiding kunnen geven die u nodig heeft. De groepen zijn nooit groter dan zes cursisten, waardoor u veel individuele begeleiding kunt krijgen. Maar u kunt er ook voor kiezen om de trainingen helemaal individueel te volgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om trainingen op afstand te volgen of gebruik te maken van een workshop.

Cursus zakelijk Engels
Als u een cursus zakelijk Engels volgt bij The Square Mile, dan wordt deze op maat gemaakt voor u. De trainingen worden dus afgestemd op uw situatie, zodat u precies leert wat u nodig heeft. Rekening houdend met uw functie, wensen en doelstellingen wordt uw taalcursus samen gesteld. Zo leert u efficiënt en behaalt u de best mogelijke resultaten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Over The Square Mile

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top