woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Zang- en danstalent gezocht voor “The Songkids For KiKa”
Zang- en danstalent gezocht voor “The Songkids For KiKa”

Zang- en danstalent gezocht voor “The Songkids For KiKa”

  • Nederland
  • Audities voor het Nieuwe Kinderkoor "The Songkids for KiKa" Kinderen tussen de 8 & 14 jaar kunnen zich aanmelden voor dit spetterende kinderkoor dat geld ophaalt voor het Goede doel Kika Nederland.
  • Logo_Songkids
  • Stichting/Kinderkoor "The Songkids for KiKa"
  • www.kinderkoorkika.nl
  • info@kinderkoorkika.nl
  • Persbericht

Zang- en danstalent gezocht voor “The Songkids For KiKa”

Op zaterdag 28 september houdt stichting “The Songkids For KiKa” audities voor het gelijknamige kinderkoor. Dit kinderkoor zamelt geld in voor ernstig zieke kinderen.

Tijdens de audities kijken we naar zang- en danstalent van kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud. We hopen met ons koor door zoveel mogelijk op te treden, ons steentje bij te dragen door geld in te zamelen voor stichting KiKa.

Stichting KiKa heeft als algemeen doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Dit is vooral gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Met dit kinderkoor willen wij niet alleen door geld in te zamelen bijdragen aan de stichting, maar vooral ook stil staan bij de “gewone” dingen van het leven die voor kinderen met een ernstige ziekte niet zo vanzelfsprekend meer zijn. We willen deze kinderen door onze koor steunen in deze vaak zware strijd.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij ook bij het kinderkoor om je steentje bij te dragen en heb je een goede zangstem, meld je dan nu aan. Aanmelden kun je doen via auditie@kinderkoorkika.nl. Hopelijk zien wij jou zaterdag 28 september tijdens de audities!

Over The Songkids for Kika

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top