donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Zeer comfortabele maandlenzen
Zeer comfortabele maandlenzen

Zeer comfortabele maandlenzen

  • Nederland
  • Bent u lensdrager? Bestel dan uw eigen lenzen, gewoon online! U ontvangt uw eigen A-merk contactlenzen van bijvoorbeeld Alcon/ Ciba Vision, Bausch & Lomb, Cooper Vision, Johnson Vision en meer. De prijs is aanzienlijk lager dan bij de opticien! Geen verzendkosten! Lowlens.nl
  • Lowlens
  • http://www.lowlens.nl
  • beheer.lowlens@gmail.com

Als u het belangrijk vindt dat uw lenzen de hele dag lekker zitten, dan zijn Biofinity maandlenzen misschien iets voor u. Deze lenzen zitten zodanig comfortabel dat u niet merkt dat u ze in heeft. De lenzen zijn gemaakt van het zeer zachte silicone Hydrogel Comfilcon A materiaal. Ze bestaan voor bijna de helft uit water en bevatten het speciale “Aquaform Comfort Science” systeem, dat ervoor zorgt dat traanvocht langer wordt vastgehouden. Ook wordt vijf keer zo veel zuurstof vastgehouden in vergelijking met andere hydrogel lenzen. Dit alles zorgt ervoor dat u nooit meer rode of geïrriteerde ogen heeft.

Voor wie geschikt?

U kunt Biofinity contactlenzen gebruiken als u een sterkte heeft tussen +6.00 en -10.00 dpt. De lenzen zijn voorzien van een asferisch profiel aan de achterzijde, dat ervoor zorgt dat er extra contrast en scherpte wordt verkregen bij het zien. Biofinity maandlenzen zijn geschikt voor gebruik overdag.

Juiste reiniging

Een goede reiniging van uw contactlenzen is altijd belangrijk, welke soort u ook draagt. Gebruik hiervoor wel altijd de juiste lenzen vloeistof. Als Biofinity lenzen niet op de juiste manier schoongemaakt worden, dan gaat de kwaliteit van de lenzen achteruit. Daarbij loopt u kans op complicaties aan uw ogen door vervuilde lenzen. Als u niet precies weet welke vloeistof u nodig heeft voor uw lenzen, dan helpen wij u graag bij het vinden van de juiste vloeistof. U kunt hiervoor ook het onderhoudsadvies op de website raadplegen. Biofinity lenzen zijn maandlenzen en er wordt sterk aangeraden om deze na 30 dagen te vervangen door nieuwe lenzen.

Daglenzen bij Lowlens

Bij Lowlens zijn verschillende soorten contactlenzen verkrijgbaar, waaronder daglenzen. Het voordeel hiervan is dat u ze aan het einde van de dag gewoon weg kunt gooien. U heeft dus geen reinigingsvloeistoffen nodig en bent geen tijd kwijt aan het schoonmaken van uw lenzen. U gebruikt gewoon steeds nieuwe lenzen en heeft hierdoor ook geen kans op vervuilde lenzen.  Welke lenzen u ook gebruikt, bij Lowlens kunt u lenzen online bestellen. Geen verzendkosten, A-merk contactlenzen en veel goedkoper dan bij de opticien!

Over Lowlens

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top