zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Zekerheid via Incertezza: DNA onderzoek voor nabestaanden
Zekerheid via Incertezza: DNA onderzoek voor nabestaanden

Zekerheid via Incertezza: DNA onderzoek voor nabestaanden

  • Nederland
  • Het bedrijf Incertezza is al een begrip bij particulieren en overheidsinstellingen (zoals rechtbanken, advocaten, Immigratiedienst en ambassades) als het gaat om DNA-onderzoek. Sinds 2006 levert Incertezza DNA tests aan deze partijen om de verwantschap tussen 2 personen aan te tonen. Het betreft dan vaak zaken zoals erfenis, naamswijziging, alimentatie of gezinshereniging. Nu levert Incertezza een nieuwe service via DNA-afname bij een overledene.
  • Foto
  • Incertezza
  • http://www.incertezza.nl
  • jdenboer@incertezza.nl

DNA-afname bij overledene

Incertezza heeft de behoefte aan deze specifieke DNA test onderkend en levert daarom deze service naast de gangbare tests. Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden op het allerlaatste moment alsnog kwesties over biologische verwantschap opgelost willen hebben. Een trend die extra versterkt wordt door recente tv programma’s.

Oplossing

Soms ontstaat de genoemde behoefte direct na overlijden of zelfs jaren later. In beide gevallen biedt Incertezza de oplossing door op locatie DNA-materiaal af te nemen. Vervolgens worden de tests uitgevoerd door een ISO 17025 genormeerd en geaccrediteerd laboratorium. Dat betekent formeel: onderzoeksresultaten die ook door alle rechtbanken en gemeenten geaccepteerd worden.

Voor de nabestaande(n) in kwestie betekent het geen last  minute verzoek aan de begrafenisondernemer, het voorkomen van onprettige momenten op locatie en vooral discretie, duidelijkheid en zekerheid!  Incertezza voert bovendien elke DNA-analyse tweemaal uit, om zodoende de hoogst mogelijke zekerheidsgarantie aan haar klanten te bieden.

Discreet en betaalbaar

Zodra de onderzoeksresultaten bekend zijn, ontvangt de betrokkene deze zowel per e-mail als via de reguliere post. In duidelijke taal kan de betrokkene dan nalezen of de geteste personen wel of geen biologisch verwantschap hebben. Kortom, gewoon een duidelijke ‘Wel’ of ‘Niet’. Deze laagdrempelige manier maakt het voor particulieren makkelijk om snel en discreet gebruiken te maken van de nieuwste DNA tests. Tegen een scherpe prijs en daarom voor iedereen betaalbaar.

Meer informatie over de verschillende DNA tests, van Vaderschapstest tot en met BioGeografisch afstammingstest, vindt u op www.incertezza.nl.

Over jdenboer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top