zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Zelf kaarten maken met vernieuwde content bij Poobies
Zelf kaarten maken met vernieuwde content bij Poobies

Zelf kaarten maken met vernieuwde content bij Poobies

  • Europa
  • Poobies, de internationale marktleider op het gebied van gepersonaliseerde kaarten, heeft nieuwe achtergronden en afbeeldingen toegevoegd aan haar designtool, waarmee volledig nieuwe kaarten ontworpen kunnen worden.
  • geboortekaartje1
  • Poobies
  • http://www.poobies.nl
  • elise@poobies.com

Poobies, de internationale marktleider op het gebied van gepersonaliseerde kaarten, heeft haar designtool een update gegeven en nieuwe achtergronden en afbeeldingen toegevoegd. Door het toevoegen van nieuwe content is het mogelijk kaartjes te maken volgens de laatste trends.

Naast het toevoegen van nieuwe achtergronden en afbeeldingen zijn op de website van Poobies tevens nieuwe voorbeeldkaarten te vinden. Er zijn voorbeeldkaarten beschikbaar voor geboortekaartjes, trouwkaarten, verhuiskaarten, uitnodigingen, kerstkaarten, menukaartjes en communiekaarten. De voorbeeldkaarten laten zien welke mogelijkheden er zijn met de nieuwe content, maar kunnen eveneens als basiskaart voor een eigen ontwerp dienen.

Door een account aan te maken op de Poobies’ website is de eerste proefdruk van je eigen ontwerp gratis. Naast de mogelijkheid om zelf kaarten te maken, biedt Poobies ook een groot aantal collecties kant-en-klare kaarten aan. Hiermee heeft Poobies als enige aanbieder, alle soorten kaarten op één website.

http://www.poobies.nl/

Over Poobies

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top