woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Zelfstandig blijven ondanks zorgbehoefte
Zelfstandig blijven ondanks zorgbehoefte

Zelfstandig blijven ondanks zorgbehoefte

  • Nederland
  • Een zorgbehoefte is voor elke patiënt anders, hulpmiddelencheck.nl zorgt dat patiënten dagelijkse taken zelfstandig kunnen uitvoeren d.m.v het aanbieden van diverse speciaal ontwikkelde producten. En daardoor hun zelfstandigheid kunnen behouden met behulp van deze producten.
  • Hulpmiddelencheck.nl
  • www.hulpmiddelencheck.nl
  • info@hulpmiddelencheck.nl
  • Niet voor publicatie bedoeld Noot voor de redactie Voor meer informatie, neem contact op met: Naam: Tabitha Frerichs Email: info@hulpmiddelencheck.nl Tel: 06-12706118 www.hulpmiddelencheck.nl

Bij een zorgbehoefte wordt vaak gedacht aan ouderen. Maar naast ouderen, komen zorgbehoeftes voor bij iedereen die een zicht- of onzichtbare handicap heeft. En voor elke patiënt is de zorgbehoefte anders. Het is belangrijk dat de patiënt, afhankelijk van zijn of haar handicap, zelfstandig dagelijkse taken kan uitvoeren. Zo kan een oudere patiënt langer zelfstandig blijven wonen ondanks de zorgbehoefte. En kunnen ouders hun gehandicapte kind veilig en comfortabel vervoeren in de auto.

 

Hulpmiddelencheck.nl heeft een ruim assortiment met producten die het dagelijks leven van patiënten aangenamer te maken. Zo hebben wij in ons assortiment eenvoudige hulpmiddelen als aankleedstokken, maar ook orthopedische producten, revalidatie hulpmiddelen en zelfs scootmobiels. Daarnaast zijn wij Timago hoofdleverancier. Timago staat bekend om haar revalidatie- en orthopedische producten van hoge kwaliteit, die worden ontwikkeld door een team van specialisten. De producten van Timago worden ontworpen en geproduceerd in Polen en voldoen aan de eisen van de Europese richtlijnen.

 

Elke patiënt heeft de behoefte om zelfstandig te blijven, hulpmiddelencheck.nl draagt daaraan mee door hulpmiddelen online aan te bieden voor een zeer scherpe prijs.

Over Hulpmiddelencheck

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top