zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Zes jaar Kampeerbelevenis
Zes jaar Kampeerbelevenis

Zes jaar Kampeerbelevenis

  • Nederland
  • Tijdens het seizoen 2014/2015 zal kampeerbelevenis weer voor het zesde jaar terugkomen met drie edities: in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland. De in totaal 22.000 bezoekers hebben tijdens het vorige seizoen weer bewezen dat de drie edities een succes waren. Voor dit seizoen wordt alles uit de kast gehaald om de evenementen een Belevenis te maken. Ieder evenement met haar eigen dynamiek.
  • Kampeerbelevenis
  • http://www.kampeerbelevenis.nl
  • info@kampeerbelevenis.nl

De aftrap

Ook dit seizoen begint bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk, Brabant van vrijdag 24 tot en met zondag 26 oktober 2014. De locatie zal weer een weekend lang in de sferen van kamperen en vakantie verkeren. Een beleving gaat het worden dankzij het brede aanbod van campings uit binnen- en buitenland, kampeerreizen, caravan- en camperdealers, daktenten, en aanbieders van elektronica, zoals stroomcontrollers, satellietapparatuur en allerlei gadgets die u op vakantie niet kunt missen.

Laat je verassen

Naast veel informatie is er ook ruimte voor inspiratie, demonstraties en workshops. Voor de kinderen loopt er een animatieteam rond. Er worden interactieve en leerzame activiteiten en acties gehouden door de exposanten, en er vallen zelfs prijzen te winnen! Denk aan kortingen op seizoensplaatsen, gratis kamperen en nog veel meer.

Daarna nog twee keer

Na Kampeerbelevenis Brabant in Bergeijk is het nog niet afgelopen. Op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2015 zal Kampeerbelevenis bij Campolife in Heinenoord, ZuidHolland plaats vinden en op zaterdag 14 en 15 maart 2015 vindt Kampeerbelevenis bij de Caravanboulevard in Heerhugowaard, Noord-Holland plaats.

Kampeerbelevenis 2014/2015 is mogelijk door de intensieve samenwerking tussen de drie locaties en Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven.

Meer informatie over Kampeerbelevenis 2014/2015 is te vinden op www.kampeerbelevenis.nl. Ook is Kampeerbelevenis te volgen via de Facebookpagina @Kampeerbelevenis en Twitter @KBLtweets.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top