woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Zien zonder gezien te worden
Zien zonder gezien te worden

Zien zonder gezien te worden

  • Nederland
  • Pro-Intell een Nederlands bedrijf ondersteunt reguliere beveiligingsbedrijven met het beveiligen van evenementen
  • 14650760_974090679363420_125866505792365499_n
  • Pro-Intell security solutions
  • www.progressiefbeveiligen.nl
  • info@pro-intell.nl

Pro-Intell een Nederlands bedrijf ondersteunt reguliere beveiligingsbedrijven met het beveiligen van evenementen, dit doen zij door het leveren van zogenaamde Protective Surveillance specialisten. Protective surveillance in combinatie met reguliere beveiliging is een uitermate effectieve manier om de veiligheid van bezoekers en medewerkers van het evenement te waarborgen. Een low profile opererend team gaat aktief op zoek naar aanwezige indicatoren, afwijkingen welke buiten de norm vallen en verdachte situaties in en om het evenementen terrein. De mensen van Pro-Intell staan rechtstreeks in verbinding met de leidinggevende van het evenement en fungeren als het ware als extra ogen en oren, door kennis van de modus operandi van terroristen en andere kwaadwillenden zijn zij in staat om in geval van een mogelijke dreiging adequaat te reageren en te alarmeren.

Protective Surveillance is een specialisme van Pro-Intell en hiermee leveren ze een unieke service richting organisatoren van evenementen maar ook ter ondersteuning van beveiligingsorganisaties in het algemeen.

 

Over Pro-Intell security solutions

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top